D
D_NazGUL
Гостин
Hitman Absolution
Ne e!За твојот ass ти си знаеш најубаво, ама дека Rift e подобра од WoW, е.
Според мене Far Cry 3 e najdobra PC igra vo poslednite nekolku godini, гласовите на ликовите од играта се одлично синхронизирани со мрдањето на устата кај ликовите, до секој минимален звук кој се произведува во околината, незнам од каде заклучок дека дијалозите се катастрофа, освен ако играш на слаб ком, па ти касне звукот, или не џанел англиски приказната е многу интересна иновативна, амбиентот е прекрасен, островот рај...графиката е совршена споредено со игрите кои ги имавме во изминатиот период, сите заедно од 2012 година немат ни на пола графика како FC3, DX11 во оваа игра се покажа во право светло....на ултра со над 1080p, се останато е за мали децаFC3
за 9 колку што и дадоа сите не ми е, повеќе би рекол 7.9 (ипак е шутер со доста клише моменти)
Приказната е како од хорорине понови со тинејџери кога ќе се изгубат у некоја вукојебина па ќе ги мачат манијаци/мутанти/дивјаци, дијалозите се катастрофа, ликовите неинтересни, војс-актингот ништо посебно ама па затоа островот е многу интересен за истражување
Пред оваа ја играв CoD BO2 и не знам зашто го играм истото секоја година, последниот добар дел беше 4ката
Што има везе дијалозите со каснење на звукот и мешаш приказна со гејмплеј ... гејмплејот е иновативен у тој поглед што дереш животни за да си праиш паричници/ торби/ појаси итн и тоа е...све друго си правел и порано... а приказната е реков видена 100 пати по тинејџ хорориве - глупи тинејџери кои ги брка некој исфрустриран манијак у вукојебина...не ми е ич гајле за ликовите... ама па островот е премногу интересен има многу работи што може да ги правиш и преубаво изгледа, графиката е топ како што рече ...незнам од каде заклучок дека дијалозите се катастрофа, освен ако играш на слаб ком, па ти касне звукот, или не џанел англиски приказната е многу интересна иновативна, амбиентот е прекрасен, островот рај...графиката е совршена
se zaebavas???da ne e piraterijata ja ne kompjuter nema da sedam.....Како што читам тука, доста застапена е пиратеријата во Македонија . Еве јас ја играм Darksiders, Cabal Online, Orcs Must Die, само мала саатнина имам поради работни обврски.
За зимава имам десерт, King's Bounty Platinum (the Legend, Warrior Princess и Crossworlds). Може ќе ја играм и Metro 2033 и Mini Ninjas + нешто друго по steam-от.