Што играте во моментов

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Family Guy - Back to the Multiverse

Малку ми сецка поради слабите перформанси на мојот компјутер, а и ретко кога играм, па оваа ја инсталирав поради тоа што сум фан на серијата. И отприлика тие фанови би ја играле играва според мене, на гејмерите не верувам да им е нешто посебно интересна :D. Има добри реплики сепак, и приказната е интересна, на првиот левел треба да убиваш грци :D. Па ова ми доаѓа како дневна доза Фемили Гај, што е... супер :D

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
FC3
за 9 колку што и дадоа сите не ми е, повеќе би рекол 7.9 :icon_mrgr: (ипак е шутер со доста клише моменти)
Приказната е како од хорорине понови со тинејџери кога ќе се изгубат у некоја вукојебина па ќе ги мачат манијаци/мутанти/дивјаци, дијалозите се катастрофа, ликовите неинтересни, војс-актингот ништо посебно ама па затоа островот е многу интересен за истражување (y)

Пред оваа ја играв CoD BO2 и не знам зашто го играм истото :гомце: секоја година, последниот добар дел беше 4ката

?

..........

Гостин
FC3
за 9 колку што и дадоа сите не ми е, повеќе би рекол 7.9 :icon_mrgr: (ипак е шутер со доста клише моменти)
Приказната е како од хорорине понови со тинејџери кога ќе се изгубат у некоја вукојебина па ќе ги мачат манијаци/мутанти/дивјаци, дијалозите се катастрофа, ликовите неинтересни, војс-актингот ништо посебно ама па затоа островот е многу интересен за истражување (y)

Пред оваа ја играв CoD BO2 и не знам зашто го играм истото :гомце: секоја година, последниот добар дел беше 4ката
Според мене Far Cry 3 e najdobra PC igra vo poslednite nekolku godini, гласовите на ликовите од играта се одлично синхронизирани со мрдањето на устата кај ликовите, до секој минимален звук кој се произведува во околината, незнам од каде заклучок дека дијалозите се катастрофа, освен ако играш на слаб ком, па ти касне звукот, или не џанел англиски :) приказната е многу интересна иновативна, амбиентот е прекрасен, островот рај...графиката е совршена споредено со игрите кои ги имавме во изминатиот период, сите заедно од 2012 година немат ни на пола графика како FC3, DX11 во оваа игра се покажа во право светло....на ултра со над 1080p, се останато е за мали деца:pos:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.624
Planetside 2, Football Manager 2013 и чат-пат пуцкам малце на CS:S и CS:GO, мада не ги имам пуштено откако почнав со Planetside 2. :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
незнам од каде заклучок дека дијалозите се катастрофа, освен ако играш на слаб ком, па ти касне звукот, или не џанел англиски :) приказната е многу интересна иновативна, амбиентот е прекрасен, островот рај...графиката е совршена
Што има везе дијалозите со каснење на звукот :) и мешаш приказна со гејмплеј :)... гејмплејот е иновативен у тој поглед што дереш животни за да си праиш паричници/ торби/ појаси итн и тоа е...све друго си правел и порано... а приказната е реков видена 100 пати по тинејџ хорориве - глупи тинејџери кои ги брка некој исфрустриран манијак у вукојебина...не ми е ич гајле за ликовите... ама па островот е премногу интересен има многу работи што може да ги правиш и преубаво изгледа, графиката е топ како што рече ...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Me mrzese rpg da oprajuvam, mi se pukase, ali ko so rece Dzozefina :D klise momenti I onaka, baska ubavo izgledala, koja nova ne izgleda ubavo..
Baska na sred bev so COD, 6ta sekvenca AC.. I ja zbrisav.
Za na kraj I ovie ne gi dovrsam.
45lvl na Dark Souls.
Odnovo.
:D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
NFS Most Wanted 2012 штотуку ја свртев, пред недела дена последната епизода од The Walking Dead (бај д уеј, GOTY за мене) ја пројдов, одвреме навреме ФИФА13 си тапшам, а пред некој ден ја почнав Hitman: Absolution.

После нив ме чекаат CoD BO2, Borderlands 2 i AC3. Ќе биде интересна гејминг зима. Уште FM 2013 да ја кракнат... и перфекција. :D

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Како што читам тука, доста застапена е пиратеријата во Македонија :eek: . Еве јас ја играм Darksiders, Cabal Online, Orcs Must Die, само мала саатнина имам поради работни обврски.
За зимава имам десерт, King's Bounty Platinum (the Legend, Warrior Princess и Crossworlds). Може ќе ја играм и Metro 2033 и Mini Ninjas + нешто друго по steam-от.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Како што читам тука, доста застапена е пиратеријата во Македонија :eek: . Еве јас ја играм Darksiders, Cabal Online, Orcs Must Die, само мала саатнина имам поради работни обврски.
За зимава имам десерт, King's Bounty Platinum (the Legend, Warrior Princess и Crossworlds). Може ќе ја играм и Metro 2033 и Mini Ninjas + нешто друго по steam-от.
se zaebavas???da ne e piraterijata ja ne kompjuter nema da sedam.....

Kajgana Shop

На врв Bottom