Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Препорачајте ми најдобри тату артисти во Скопје? Локација, портфолио, ваше искуство (слики пожелно). Конкретно ме интересира тетовирање на фраза, ако тоа помага при стеснување на изборот.

и јас планирам фраза да си истетовирам па би ве замолил да препорачате некој што тетовира од Скопје

Sakam tetovaza na biceps pa ponudete nekoj dobri tetovazi sakam natpis da bide . . .

Еве ја мојата прва тетоважа, направена од Јули месец. :D

ygu97.jpg

Ги сакам тетоважите и тоа многу, имам една на долниот дел кај дланката на десната рака, пишува Imagine која ја направив на 20ти Август сега ова лето..:P

• Ми се допаѓа
Reactions: oio
15115_2546210551985_520503104_n.jpg
eve ja mojata a imam i na noga edna sea sakam da stavam cela niz ramoto gradata do vratot :)

Во Скопје Боби е супер. Еве една што ми ја изработи:

2h544co.jpg

Инаку, во МК само кај него би одела. Стварно може да се мери со артистиве во странство.

http://www.facebook.com/bobitattoostudio?fref=ts

Колку се движат цените на 3д тетоважите во Скопје?

Што е проблемот?
Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.

Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.
Јас ги знам како 3д тетоважи.
Еве ти пример...
3d-tattoos--large-msg-134695421639.jpg

Не бре, со сенки се постигнува 3Д ефектот.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 21:55 ---
и јас планирам фраза да си истетовирам па би ве замолил да препорачате некој што тетовира од Скопје

Емилија Пендева или Симон, еден од овие двајца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom