Тетоважи

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Препорачајте ми најдобри тату артисти во Скопје? Локација, портфолио, ваше искуство (слики пожелно). Конкретно ме интересира тетовирање на фраза, ако тоа помага при стеснување на изборот.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
и јас планирам фраза да си истетовирам па би ве замолил да препорачате некој што тетовира од Скопје

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Sakam tetovaza na biceps pa ponudete nekoj dobri tetovazi sakam natpis da bide . . .

Член од
27 ноември 2012
Мислења
13
Поени од реакции
5
Ги сакам тетоважите и тоа многу, имам една на долниот дел кај дланката на десната рака, пишува Imagine која ја направив на 20ти Август сега ова лето..:P

• Ми се допаѓа
Reactions: oio

oio

battery aziz
Член од
21 ноември 2012
Мислења
87
Поени од реакции
88
eve ja mojata a imam i na noga edna sea sakam da stavam cela niz ramoto gradata do vratot :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку се движат цените на 3д тетоважите во Скопје?

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Предлог слика со Феникс како се издигнува од оган и пепел за на грб ?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Што е проблемот?
Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.
Јас ги знам како 3д тетоважи.
Еве ти пример...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не бре, со сенки се постигнува 3Д ефектот.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 21:55 ---
и јас планирам фраза да си истетовирам па би ве замолил да препорачате некој што тетовира од Скопје
Емилија Пендева или Симон, еден од овие двајца :)

Kajgana Shop

На врв Bottom