Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Пушев West Silver но кога излегоа West Black Plus ( не слимсот туку другите ) почнав тие да ги пушам и уште сум на нив. Досега сум ги пробал сите видови на цигари и дефинитивно West се најквалитетните цигари во Македонија. Имам пушено Српски, Бугарски и Грчки West цигари ама тотално лајно се, Македонските се подобри од сите овие. Најодвратни ми се Бенстон, Ронхил и Бос. Ми се гади од овие 3 врсти на цигари.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Пушев West Silver но кога излегоа West Black Plus ( не слимсот туку другите ) почнав тие да ги пушам и уште сум на нив. Досега сум ги пробал сите видови на цигари и дефинитивно West се најквалитетните цигари во Македонија. Имам пушено Српски, Бугарски и Грчки West цигари ама тотално лајно се, Македонските се подобри од сите овие. Најодвратни ми се Бенстон, Ронхил и Бос. Ми се гади од овие 3 врсти на цигари.
Српските West не ги произведуваат у Македонија оти имам приметено на нив пише Империјал тобако Скопје ;)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Српските West не ги произведуваат у Македонија оти имам приметено на нив пише Империјал тобако Скопје ;)
Српскиот вест до пред некое време беше правен во Србија но сега моментално за Србија, Бугарија, Косово и Црна Гора мислам главен производител и дистрибутер на скоро сите цигари е Македонија и Империјал Тобако Скопје. Сите врсти на цигари ги прават тука па после ги носат низ другите држави. Ова ми е информација од прва рака од човек што работи во фабриката на Империјал Тобако.

Член од
27 јануари 2013
Мислења
42
Поени од реакции
31
Родео плаво (обично тврдо ама и меко брка работа)

Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
pusham rodeo meko samo zaradi cunga lunga od 3 denari zatoa sho cigarite se 47 i mi ostanuva 3 denari za mastikata ohohoh
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 17:15 ---
pusham rodeo meko samo zaradi cunga lunga od 3 denari zatoa sho cigarite se 47 i mi ostanuva 3 denari za mastikata ohohoh

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Вест Лајт....некад и Малборо.....некад и Винстон Волф...све во зависност од тоа дали ќе најдам Вест :)

Kajgana Shop

На врв Bottom