Српските West не ги произведуваат у Македонија оти имам приметено на нив пише Империјал тобако СкопјеПушев West Silver но кога излегоа West Black Plus ( не слимсот туку другите ) почнав тие да ги пушам и уште сум на нив. Досега сум ги пробал сите видови на цигари и дефинитивно West се најквалитетните цигари во Македонија. Имам пушено Српски, Бугарски и Грчки West цигари ама тотално лајно се, Македонските се подобри од сите овие. Најодвратни ми се Бенстон, Ронхил и Бос. Ми се гади од овие 3 врсти на цигари.
Српскиот вест до пред некое време беше правен во Србија но сега моментално за Србија, Бугарија, Косово и Црна Гора мислам главен производител и дистрибутер на скоро сите цигари е Македонија и Империјал Тобако Скопје. Сите врсти на цигари ги прават тука па после ги носат низ другите држави. Ова ми е информација од прва рака од човек што работи во фабриката на Империјал Тобако.Српските West не ги произведуваат у Македонија оти имам приметено на нив пише Империјал тобако Скопје
а ти имаш едни цигари за нз луѓе (за излагање) и едни за низ дома а ?Winsron плави, а низ дома Rodeo 100's.
Баш така.а ти имаш едни цигари за нз луѓе (за излагање) и едни за низ дома а ?