A HD тетоважи? Никој не е заинтересиран?Колку се движат цените на 3д тетоважите во Скопје?
Што е проблемот?A HD тетоважи? Никој не е заинтересиран?
Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.Што е проблемот?
Јас ги знам како 3д тетоважи.Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.
Не бре, со сенки се постигнува 3Д ефектот.Интересно ми е 3Д тетоважа...асоцира на филмови и слики на кои ти требаат 3Д наочари, нели? Го имам слушнато тоа и друг пат, ми го имаат кажано...не знам дали е македонски трмин за реалистични тетоважи или ви е само сленг некој.
Емилија Пендева или Симон, еден од овие двајцаи јас планирам фраза да си истетовирам па би ве замолил да препорачате некој што тетовира од Скопје