Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болдираното е потполно на место. Не ги тепавме Мајами туку факинг Хорнетс, можеби најслабиот тим во лигава. Сега треба секоја утакмица да се надградуваат и да го креваат нивото на игра.Мене воопшто не ми се допаѓа како играат, ич.
Океј треба време да се уходаат со бркоњата, разбирам. Ама ова е ко да го глеам оној мутав Лејкерс од лани. Коби продолжува со гнавење на топката. Ајде минативе 2 утакмици му беше „оправдано“ заради рекордот. Плус и заради отсуството на Неш, па и Блејк и немањето на асален „чувар“ на топката. Духон не знае да ја води...
Но откако ќе се врати Стиви, не смее да биде вишок и пак Коби да изиграва плеј. Мора да се лимитира мамбата во регуларнава сезона за да има сили за плејоф.
Друго, под кош у одбрана сме очајни !!! Двајт? Аман бе, дали уште неможеш да рипаш заради кичмата или шо, ама недозволиво е така врз грб да му собираат топки под негов кош. Не утепаа со офанзивни скокови овие вчера...
Трето, сета таа работа со Гасол и неговото заминување/останување прави проблем и тензии.
Уште многу работи треба да се пеглаат во тимов за да станеме озбилна екипа.
70 коша примивмо у едно полувреме,весбрук не уби.