Ѓорче 1932
тој сум...
Argumentite bez fakti se ramni na nula. Ajde obrazlozi gi muabetite deka vakvite ispadi ko deneska, vo Tetovo se redovna praksa, vo sprotivno najdi nekoja popametna rabota nego lomotenje na prazno
tunel party

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Argumentite bez fakti se ramni na nula. Ajde obrazlozi gi muabetite deka vakvite ispadi ko deneska, vo Tetovo se redovna praksa, vo sprotivno najdi nekoja popametna rabota nego lomotenje na prazno
Абе немој да ме јебеш бре/
По инцидентот Тетекс - Шкендија, 7 приведени
недела, 16 октомври 2011, 17:17
Тројца полицајци се полесно повредени, а седум навивачи се приведени по вчерашните нереди во Тетово по завршувањето на фудбалскиот натпревар меѓу Тетекс и Шкендија. Сите уапсени се од поддржувачите на Шкендија – т.н Балисти. Тројца од нив се малолетници. Против приведените ќе бидат поднесени пријави, а ќе се идентификуваат и останатите кои учествувале во немирите. Се се случувало пред стадионот – полицијата превентивно, на трибините, ги задржала навивачите на Тетекс
– Војводите, а на другата група и дозволила да го напушти објектот. Но, незадоволните Балисти со камења ги нападнале полицајците. Следела брза реакција по што групата била растурена. На инцидентот му претходеше етничко и верско навредување во текот на целиот натпреварот.
Не отсуствуваше и фрлањето предмети на теренот – најмногу кон службените лица. Ниту Балистите, ниту Војводите денеска не сакаат за зборуваат за вчерашниот инцидент, за кој тие се виновни.
Не биди лицемерен! Барем ти си реален од овие твоиве. И вие сами пред некое време спомнавте како на терен влегол некој дрогираш или незнам што. Ме мрзи да го барам постотAbe ti se citas sto me citiras ili slabo, te prasav kade e taa redovna praksa so vleguvanje na teren srede natprevar vo Tetovo koga igra Shkendija, nemoj ti mene za frleni predmeti( vprocem gi imase deneska vo Gjorce) i za incidenti posle natprevar so policija
- Kako prvo se raboti za natprevar kade Teteks bil domakin
- Boldiranoto
![]()
tunel party![]()
Редовна пракса мислев на притисок кој немора да биде манифестиран со влегување на терен има и други видови на притисок, неовластени лица, загрозена безбедност поради недоволен број на полицајци, фрлање на предмети и слично. Кога игра Шкендија горе доле се е во ред затоа и немате изгубено утакмица дома, а кога ќе се случи тоа се тепат овластени лица, се каменува полиција. Сепак за последниот инцидент со Брегалница можам само да ви честитам што не им се нафрливте на Штипјани туку на сопствената управа.Vie totalno ste ja utnale poentata, zborime za incident kade pri postignat gol na svojot tim, navivaci vletuvaat na teren i gi provociraat protivnickite igraci, so nekoja namera i da se sudrat. Ova bila redovna praksa vo Tetovo, pa pobarav da vidam koga toa se slucilo a i bilo redovno, posto od Tetovo sum, sekoj natprevar sum na stadion, da ne slucajno sum propustil vakvi nastani
Редовна пракса мислев на притисок кој немора да биде манифестиран со влегување на терен има и други видови на притисок, неовластени лица, загрозена безбедност поради недоволен број на полицајци, фрлање на предмети и слично. Кога игра Шкендија горе доле се е во ред затоа и немате изгубено утакмица дома, а кога ќе се случи тоа се тепат овластени лица, се каменува полиција. Сепак за последниот инцидент со Брегалница можам само да ви честитам што не им се нафрливте на Штипјани туку на сопствената управа.
Vie totalno ste ja utnale poentata, zborime za incident kade pri postignat gol na svojot tim, navivaci vletuvaat na teren i gi provociraat protivnickite igraci, so nekoja namera i da se sudrat. Ova bila redovna praksa vo Tetovo, pa pobarav da vidam koga toa se slucilo a i bilo redovno, posto od Tetovo sum, sekoj natprevar sum na stadion, da ne slucajno sum propustil vakvi nastani
Класичен пример за мивка екипа ти се овие Шкендија...прими гол и повлечи ја екипата.![]()
Ti si posleden sto moze da komentira , em nemas veze sto se desilo , shtttttttt!Класичен пример за мивка екипа ти се овие Шкендија...прими гол и повлечи ја екипата.![]()
Ако толпа за тебе се 20 души и толку не беа тогаш имаш сериозен проблем...Ekipata se povlece koga vide deka tolpa navivaci vlegoa vo terenot a edniot duri stigna do igracite. Taka nema ni vo Tetovo koga igra Shkendija so bi rekle vie
A ti ako za toa se fati togas definitivno ne ti e do diskutiranje na normalen nacin. I eden e visok i predstavuva prekrsok i propust vo organizaciski planАко толпа за тебе се 20 души и толку не беа тогаш имаш сериозен проблем...