kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
абре остај тоа кечето, ко 'само нивен' симбол да е. а и џамијата, прав муслиман е арен муслиман. а за нивата, ........ па додека не го вклучат мозокот и паметот што треба да го имаат... имаш право. само копач во рака.Mислам не ми е јасно како до сега таков националист како тебе не банираа од темава. Едно позитивно мислење не даде овдека од кога те читам. Прво, убијци на недолжни деца сте ( на 4 ненаоружани деца мозоците им ги растуривте ) , потоа " Мажишта во автобус, тепате деца и старци " , потоа силувате беспомошни и млади жени, се тепате кај што ќе ви текне не бирате ни место ни време , а исто мавате и без причина, па добро има ли нешто во вашата култура што можам да го наречам добро ? Дали во куранот ова го пишува , убиј ги недолжните деца, е*и која сакаш жена на улица и ич да не ти е гајле , тепај се по автобуси без повод и причина , мавај по деца и старци , шо ти е гајле , си го измавал исто како да не си го измавал, или дали во куранот пишува оди на школо со нож и кој ке стигнеш брцај , шо ти е гајле не е твое ... а ? Вие во верата бре не си верувате! Немате основна култура, немате бонтон, со еден збор кажано немате МОЗОК ! Што ќе ви е , и онака сте без образование 90% и за вас само нивата е спас, џамијата и кечето.
а ако случајно згрешат и натепаат и убијат македонско дете на некој функционер или сл, тогаш има да се крене голема галама. така да оставени сме сами на себе да се чуваме и браниме. брколинда и нејзините сопартијци, коалициони партнери, а и опозиција се ШЉАМ.
а за да срушиме влада која е избрана од народот, ....... тоа се лекции кои сеуште не сме ги земале на предавањата и не сме ги научиле, за жал. иако си имаме мака со грците, таа лекција од нив треба да ја спроведеме 100%. а се почнува од синдикатите кои им го отвараат умот на општите маси, им дава сила и начини како да се постигне тоа што треба. како и да е, се движам низ разни луѓе, и сите, ама на сите им е скурчено, и се плашам дека нема на арно да не снајде. ...... а можда и ќе биде на арно, не сум толку моќен да предвидам. но сепак сум со сите добронамерни македонци. не давам да ми ја гази некој државата
каква врска сега има јазикот со необразованоста. подебилна изјава не сум чул одамна.