kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
абре остај тоа кечето, ко 'само нивен' симбол да е. а и џамијата, прав муслиман е арен муслиман. а за нивата, ........ па додека не го вклучат мозокот и паметот што треба да го имаат... имаш право. само копач во рака.Mислам не ми е јасно како до сега таков националист како тебе не банираа од темава. Едно позитивно мислење не даде овдека од кога те читам. Прво, убијци на недолжни деца сте ( на 4 ненаоружани деца мозоците им ги растуривте ) , потоа " Мажишта во автобус, тепате деца и старци " , потоа силувате беспомошни и млади жени, се тепате кај што ќе ви текне не бирате ни место ни време , а исто мавате и без причина, па добро има ли нешто во вашата култура што можам да го наречам добро ? Дали во куранот ова го пишува , убиј ги недолжните деца, е*и која сакаш жена на улица и ич да не ти е гајле , тепај се по автобуси без повод и причина , мавај по деца и старци , шо ти е гајле , си го измавал исто како да не си го измавал, или дали во куранот пишува оди на школо со нож и кој ке стигнеш брцај , шо ти е гајле не е твое ... а ? Вие во верата бре не си верувате! Немате основна култура, немате бонтон, со еден збор кажано немате МОЗОК ! Што ќе ви е , и онака сте без образование 90% и за вас само нивата е спас, џамијата и кечето.
а ако случајно згрешат и натепаат и убијат македонско дете на некој функционер или сл, тогаш има да се крене голема галама. така да оставени сме сами на себе да се чуваме и браниме. брколинда и нејзините сопартијци, коалициони партнери, а и опозиција се ШЉАМ.
а за да срушиме влада која е избрана од народот, ....... тоа се лекции кои сеуште не сме ги земале на предавањата и не сме ги научиле, за жал. иако си имаме мака со грците, таа лекција од нив треба да ја спроведеме 100%. а се почнува од синдикатите кои им го отвараат умот на општите маси, им дава сила и начини како да се постигне тоа што треба. како и да е, се движам низ разни луѓе, и сите, ама на сите им е скурчено, и се плашам дека нема на арно да не снајде. ...... а можда и ќе биде на арно, не сум толку моќен да предвидам. но сепак сум со сите добронамерни македонци. не давам да ми ја гази некој државата