Моменталната слика е таква каква што е за жал низ целиот свет се води некоја политика врз основа на религиите , но овие другиве џихадовци си ја сватиле пресериозно улогата во целиот фил и сеа секаде на секој можен начин земаат замав секој муслиман е потенцијална закана за манипулирање , предводена од индеферентната политика на САД...затоа нека не ти биде чудно ако некој ден ти чукнат федералци на врата и те прашуваат за твоите френдови арапи .....Јас кажав дека тоа што го напишав е за поголемата слика. Не баш за МК. Имам другари муслимани....не албанци. Арапи.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 15:16 ---
да да хибридно ѓубриво за плантажиЗа 50 години ќе доминираат хибриди со вонземјани
А јас пак, некогаш мислам дека сите вакви бљувотини медијата ги фрла под водвство на политичариве за да шири омраза кон сите нас. Раздели па владеј.Моменталната слика е таква каква што е за жал низ целиот свет се води некоја политика врз основа на религиите , но овие другиве џихадовци си ја сватиле пресериозно улогата во целиот фил и сеа секаде на секој можен начин земаат замав секој муслиман е потенцијална закана за манипулирање , предводена од индеферентната политика на САД...затоа нека не ти биде чудно ако некој ден ти чукнат федералци на врата и те прашуваат за твоите френдови арапи .....
--- надополнето: 9 декември 2012 во 15:21 ---
да да хибридно ѓубриво за плантажи
Не ја разбирате вие високата политика која се води , и која ви ја зборам јас ...Action роден си за режисер .
Така е и во Пакистан со нормални потреби исти врености за социјален живвот , но сепак кога станува збор за светата војна сите стануваат на нозе и газат се пред нивА јас пак, некогаш мислам дека сите вакви бљувотини медијата ги фрла под водвство на политичариве за да шири омраза кон сите нас. Раздели па владеј.
Овде кајшто јас живеам е најголема концентрација на муслимани арапи надвор од Блискиот Исток. Луѓето се нормални луѓе, со нормални животи и проблеми.
и ам КГБХахаха I am F.B.I
Пакистан бе.....не можеше да најдеш друг пример? Пакистан се утуцани од Израел и нормално дека ќе станат да се борат. Исто како што Западат нас во Југославија ни го натуца. Ни направи инфлација, луѓе гладни без пари, без работа и на тој начин се спремни за куршуми.....Така е и во Пакистан со нормални потреби исти врености за социјален живвот , но сепак кога станува збор за светата војна сите стануваат на нозе и газат се пред нив
мислиш ПалестинаПакистан бе.....не можеше да најдеш друг пример? Пакистан се утуцани од Израел и нормално дека ќе станат да се борат. Исто како што Западат нас во Југославија ни го натуца. Ни направи инфлација, луѓе гладни без пари, без работа и на тој начин се спремни за куршуми.....
хаххаааа згрешка хаххаааа Рано ми е, утринско каве уше пијам хаххааамислиш Палестина
ви реков дека не ја разбирате мојата висока политика
Пакистан затуцани?Сигурна си за ова?Можеби во Пакистан се живее мизерно,голема сиромаштија и така натаму,но Пакистан е милитаристичка земја,со доста опремена војска,впрочем и е една од 9те земји кои имаат тестирано нуклеарно оружје.Пакистан бе.....не можеше да најдеш друг пример? Пакистан се утуцани од Израел и нормално дека ќе станат да се борат. Исто како што Западат нас во Југославија ни го натуца. Ни направи инфлација, луѓе гладни без пари, без работа и на тој начин се спремни за куршуми.....
напишав погоре згрешка....мислев на ПалестинаПакистан затуцани?Сигурна си за ова?Можеби во Пакистан се живее мизерно,голема сиромаштија и така натаму,но Пакистан е милитаристичка земја,со доста опремена војска,впрочем и е една од 9те земји кои имаат тестирано нуклеарно оружје.
Немојте земјите од Блискиот Исток да ве збунуваат,имаат доста напредни и развиени армии.
mislela na PalestinaПакистан затуцани?Сигурна си за ова?Можеби во Пакистан се живее мизерно,голема сиромаштија и така натаму,но Пакистан е милитаристичка земја,со доста опремена војска,впрочем и е една од 9те земји кои имаат тестирано нуклеарно оружје.
Немојте земјите од Блискиот Исток да ве збунуваат,имаат доста напредни и развиени армии.
Самоубиствата се друга работа,последица на милитаристичката доктрина наречена Ислам.Имаат нуклеарно оружје а уште праќаат камикази
И Палестинците полека се издигаат од пепелта(како Феникс),имаат подршка од многу познати луѓе,за брзо време и тие ќе имаат добра,спремна армија.напишав погоре згрешка....мислев на Палестина