Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Само да ви напоменам еден интересен детаљ, на bet365 ќе може да се типува во живо на Тетекс - Шкендија денес од 13:00 часот :)
Shkendija ke igra bez nekoi prvotimci , dosta tezhok mec , ma da i vremeto e ke bide haos vo Gjorce , vaka na prv pogled ne treba da ima mnogu golovi , no tie sto ke igraat na mestata na tie sto nema da igraat deneska se dosta ofanzivni igraci i moze da se desi se..

Хановер - Леверкузен - Х
Марсеј - Лориент - 1
Псв - Твенте -1
Ман. Сити - Ман. Утд. - 1

Пробајте Хирошима - Ал Ахли 2 3,75 Од тоа шо го гледав пред 2 дена 30минути Хирошима беа катастрофа а и тие другите беа дрва не знам Ал Ахли шо тим се ама овој коеф е доста голем за нив

;)

Денеска играм 6 утакмици со големи квоти. Со 50 за 4000, ако фатам да фатам, плус не ги објавувам овде бидејќи така имам 0% пролаз. :rolleyes:

Иначе еден предлог од мене, за оние што ќе играат во живо, доколку нема гол во првите 30 минути на мечот Сити - Јунајтед, слободно играјте дека така и ќе заврши. Ако падне гол во првите 15 минути, тогаш оди 4+. :)

За Ал Ахли да тепа било 4 коеф? :eek: Вице азиски прваци против екипа што се квалификува на турниров пошто треба да има екипа што ќе го претставува домаќинот. :eek:Како не видов порано ...

Иначе еден предлог од мене, за оние што ќе играат во живо, доколку нема гол во првите 30 минути на мечот Сити - Јунајтед, слободно играјте дека така и ќе заврши. Ако падне гол во првите 15 минути, тогаш оди 4+. :)

Пукајте 4+, 5+. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom