Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Мразам снег и зима :( Сакам да сум дома на топло, да не мрдам никаде со топло ќебенце покриена и гледам како паѓа снег...ама дека е тоа невозможно, морам секојдневно да излегувам не го сакам. Натрупена со алишта се осеќам како мишелин, штипа на образи, нос тече, надолу глава дека ти влегва во очи снегот, па одиш ко на јајца да не направиш хоризонтала, раскашкано... бљак. Пролет, лето најубаво.

Oh dear... Снегулки. Во декември. Овде. Да не му се верува на човек.

И у Штип заврна , ама мутав снег .. неам го онај шо го сакам.
Не е толку ладно да се задрже чекај за некој ден ќе видеш коа ќе не потрупа главата нема да знаеме кај ни е :)

Не знам што се мачите да пишите "снег врни" кога можете да напишите "снегува"........

И у Струмица мутав снег...

CeDGH77r.jpg

Автокоманда е бела. Сеа ми дојдоа гости и викаат дека тука паѓа 10 пати повеќе него во Центар, чудна работа :)

Автокоманда е бела. Сеа ми дојдоа гости и викаат дека тука паѓа 10 пати повеќе него во Центар, чудна работа :)
друга држава ти е автокоманда. него, пасоши си носат ли гостите? да не ги вратат од кај континентал :)
ако вака продолжи до сабајле има убаво да натрупа. јупиииииииии ќе се грудваме сабајле :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom