Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Имаш алтернативи на пејнт на интернет што можеш да ги спуштиш. Побарај.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
extreme1 се бара на темава.
ne e paint za sekogo cim ne moze da go najde :facepalm: ne pa ce ocekuvas da nauci so cetki kofi secenje farbanje zgolemuvajne namalluvajne pa so boi prozirnost koj lepis i drugi napredni raboti da prai :vozbud:
--- надополнето: 5 декември 2012 во 22:23 ---
исто ти се фаќа ;) ке треба да го инсталираш пак
еве како ама ке ти треба CD од windowsot

koj koristi uste stariot paint :facepalm: znaci dobro toa znaes kompjuteri ama ne si u tek so nastanive noviov paint ima se so ima stariot paint plus novi raboti u stariot imase guma moliv kofata pipsot i edna cetka ama glupo farbashe ne ko prirodno tuku biras kvadratce krug crticki i kapsulata za birajne boi i toa so oblini. u noviov imas polno oblini i zvezdi i gromovi i oblacinja za zborenje go imas i pipsot i moliv tehnicko penkalo i mozda 5 vrsti cetki :vozbud:sto ti farbaat ko so vlakno da se gleda i pozadinata i farbanoto a ne nashlakano :vozbud: i stariot vrsi rabota ne vikam ne ama koga mozes zosto da ne si u tek so nastanite jes da malce zbunitelno e na pocetok ama koj ce vidis u noviov koj ce nacrtas krug i go zgolemues i pozadinata si sedi i koj ce gi probas cetkite si vikash u picku mater kako sum mozel da go koristam stariot Paint :facepalm:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Имам проблем со Јава, односно на гугл хром поточно на јава 7 апдејт 9.Пребарувачот не го препознава.Пробав повеќе пати да го инсталирам и пак истиот проблем.Инаку користам седмица ОС и пред некој ден го апдејтирав хромот и пред тоа со минатата верзија го немав овој проблем.
Што можам да направам?

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Дали можам на еден Desktop компјутер на Windows оперативен, да приклучам два монитори, со тин клиент, како нашколо што беа, на едно куќиште 5 или 6 компјутери да се поврзат, јас сакам два да поврзам, дали можам и што ми е потребно ?

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
537
Поени од реакции
262
Дали можам на еден Desktop компјутер на Windows оперативен, да приклучам два монитори, со тин клиент, како нашколо што беа, на едно куќиште 5 или 6 компјутери да се поврзат, јас сакам два да поврзам, дали можам и што ми е потребно ?
Mрежна картичка и терминал

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Mрежна картичка и терминал
Е многу ми објасни, знам дека ми треба тин клиент, ама како да го поврзам како да направам, да функционира, затоа и пишав тука, а не во хардвер

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Од вчера ми се појавува проблем кога го вклучувам комјутерот. Не отвара ништо, треба преку десет пати да го уклучам и исклучам за да се оправи. Како да замрзнува цел, што му е знае некој? Неможеш ни на старт да притиснеш, не функционира ништо.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Иам Xp ...али веќе подолго време ми дава Write delay Failed и после тоа мора да го форматирам PCто...го иам форматирано 300 пати..... Све пребарав на нет али тешко да најдам решение...некој ако знае нешто или имал слични проблеми може ќе помогно...фала однапред...

Kajgana Shop

На врв Bottom