Кога последен пат сте направиле нешто за прв пат?

• Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Прв пат се затрескав по девојка, пред скоро 2 месеци. Зборот на Љ не го користам уште сега, ќе покаже времето. Илиии кого лажам !?..... :confused:
Брат, 7-мо одделение си ? :D

Он топик - за прв пат јадам оризови погачки... Глупости ама вкусни

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
За прв пат постирам во темава :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Брат, 7-мо одделение си ? :D

Он топик - за прв пат јадам оризови погачки... Глупости ама вкусни
Не знам како можеше до толку да ме утнеш и шо има врска на крај краева, ама за месец ипол пунам дваесет и една, заебана е работата .. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Не знам како можеше до толку да ме утнеш и шо има врска на крај краева, ама за месец ипол пунам дваесет и една, заебана е работата .. :)
Ќе те стаат у таа темата за невини 21+ :P

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ќе те стаат у таа темата за невини 21+ :P
Ееех невиност - фрустрација нумеро уно беше у средно. Сега со срцето играм шах, други маки се тоа .. :icon_mrgr:

Нема веза, забегавме со муабетот - пиши му икс ! ;)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Многу скоро беше... За првпат направив некои работи што мислев дека нема да ги направам.... Нвм, на грешките се учи.
И да, пред некој ден за прв пат јадев капричоза сосе печурки (претходно секад ги вадев, хахаха). Не било толку страшно :)

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Пред 5 месеци... За прв пат седнав да возам автомобил. :pipi:

T

Torchyrus

Гостин
Синоќа за прв пат додека седевме со другарите само јас не пиев алкохол :D

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
пред скоро месец дена сватив дека сенфот е добар,и си јадм сеа иако не јадев до скоро време;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За прв пат денес одбив кафана и тоа Благица Павловска ќе пее.Pillow Queen; дали сум јас нормална?
Еве седам веќе 15 минути и чувствувам дека ме фаќа нервата и ќе се предомислам во следните 15 мин. Среќа ракомет има а тоа е најбитната споредна ствар во животот. И ако одолеам значи многу цврст карактер сум :D (и ќе си пукнам од мака од друга страна)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
За прв пат денес одбив кафана и тоа Благица Павловска ќе пее.Pillow Queen; дали сум јас нормална?
Еве седам веќе 15 минути и чувствувам дека ме фаќа нервата и ќе се предомислам во следните 15 мин. Среќа ракомет има а тоа е најбитната споредна ствар во животот. И ако одолеам значи многу цврст карактер сум :D (и ќе си пукнам од мака од друга страна)
Не си чоек. Блага не се пропушта, не се одбива, едноставно не! -_-
не ми се обраќај следниве неколку години, си има заебанции ама ова е претеризам :vozbud:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Си купив капут од свои пари. Најтазе. Ете, се пофалив :D
kolku pari
--- надополнето: 9 декември 2012 во 00:08 ---
vcera za prv pat go spoznav skoplje , se kaciv na bus od selono moe i se simnav na grandhotel , ko mu ja letnav nakaj bitpaazar pravo kaj saracine samar da kupam za magarceeto , nenajdov samar i taka setajki so glata se razvarduam po to zrcalata i odednas gleam oppp an i ja taka gladen premalen od stanje na to andzijata mu velam daj meandzi nesto da prekasnam , on veli sedi tamu za desetina minuti ke ti donesam , ko etego edno vreme idit i nosi nesto zatutuleno , mu velam soe be mor ova , pa veli hamburgerrr , ej majkata aj si vikam soidae ovaa crevobol nesetrpi i da se otrujam ce go izeam ..i taka lujgee za prv pat vSkoplje sum probal od toj vasion harumburger :)
golemgrdad bilo skopljeno leleeeeeeeeeeee:D
--- надополнето: 9 декември 2012 во 00:12 ---
Не си чоек. Блага не се пропушта, не се одбива, едноставно не! -_-
не ми се обраќај следниве неколку години, си има заебанции ама ова е претеризам :vozbud:
kaj sviri blaga sea ?

Kajgana Shop

На врв Bottom