- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Зошто очај????Е ова беше очај![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто очај????Е ова беше очај![]()
?а за момент се понадевав дека имамо шансе,ама не,очигледно толку ни е силата,На колку ниски гранки падна женскиот ракомет,тоа е жалосно,а што е најлошо,не гледам дека нешто може да тргне на подобро.Зошто очај????
Моментот кога Андреева сакаше да проигра напред, а данкава се мушнува меѓу две наши и краде топкаЗошто очај????
А јас пак, андер 52 гола ги играв 
Абе не заебавај незнаат да подадат топка асално. Не знаат да изградат позиција за шут се плашат да шутнат. А првите 2 натрпевари катастрофи не знаеја топка да подадат, срамота е толку години ракомет да играш да не знаеш да подадеш ако ништо друго.Асален голман да имавме можит ќе напраевме нешто.
Е тоа не сум го забележала .....со еден збор срамноМоментот кога Андреева сакаше да проигра напред, а данкава се мушнува меѓу две наши и краде топка![]()
Која надеж бе?Единствено позитивно нешто според мене е Ивана Саздовски. Има надеж за нејзе, корпулентна е, решителна, уште и фали само да си го подобри ударот. Со добри тренинзи во Вардар, ако клубот напредува како што посакуваме, би требало да дојде до некое повисоко ниво.
Па сега ли треба да се учи дека кога се шутира се гаѓа агол, НЕ СЕ ШУТИРА СЕКОЈ ЕБАН ШУТ ВО ГОЛМАНОТ!!! Се што видов шут од неа и некни и денеска, сите завршија директно во голманот..
Македонија - Данска ја гледаме или некоја друга?Асален голман да имавме можит ќе напраевме нешто.
Па 22 година има, не е нешто којзнае колку стара. Кај сакаш да научи кога нема еден асален клуб во државава?Која надеж бе?Па сега ли треба да се учи дека кога се шутира се гаѓа агол, НЕ СЕ ШУТИРА СЕКОЈ ЕБАН ШУТ ВО ГОЛМАНОТ!!! Се што видов шут од неа и некни и денеска, сите завршија директно во голманот..
Ах....никогаш нема да имаме ни приближно добра репрезентација како таа со Кастратовиќ![]()