Хип хоп културата во Македонија

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
eve ti naj prosta definicija...si tezok klosar so ne iskacas od maalo i od doma,i edinstvenata tepacka ti bila vo osnovno koga ti go puknale nosot,a vo traki kazuvas kako si tesko ebaciste,i ubica i neznam sto kolku kesh prais,a ustvari uste zivees od parite na mama i tato kaj niv doma....i glavniot detal si teska ulica!
Добро ја бар си признавам дека не сум ебачиште.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Deko so lancite i pistolite i bmwinjata i wannabe Blgari...seriozen si?
Добро не викам дека не претеруваат малце но сепак имаат реални теми и случки, значи Деко никат не бил еби ветер, го знам човекот одма до мое маало живееше има доста работи и теми што стварно ги има видено и му се случиле, не го бранам дека е од маало кај мене немој да ме сватиш погрешно туку сакам да кажам дека доста добар дел е реален,сеа во тие времиња се губеле во стилот од што сакале да се прикажат во поинакво светло и со поинаков стил и претерувале малце но како и да е има доста реални работи во нивните песни сеа што немаат скил јебига, не дека ги сметам за добри рапери но ги почитувам сепак се од старата гарда.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Сите се фејкери! Само за 1ви Мај глумат нешто хардкор, вистински играчи, ова-она..
Кога другар ти ќе купи 2kg пандишпан за 1ви Мај можеш да речеш дека сте хард кор.

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Само драма ми е слушана, не ветува многу...
--- надополнето: 6 декември 2012 во 13:02 ---

О боту прочитај поубаво што нашишав над. (за Aesop)

Добра е темата но првиот е мал но ќе биде, а вториот ми е лош многу... На рефренот требале да поработат

Бомбскуад ти е песна со најмногу панчлајнови а не поштуваш тоа? цц

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208

Kajgana Shop

На врв Bottom