Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Баерн е со фул состав,без разлика дали ќе игра Манџукич или Гомез кој можеби не е сеуште опоравен па и нема да го форсираат со Аузбург.За мене ова е чиста двојка па и со хендикеп зашто да не.:)

Еспањол - Севиља - ГГ 1/2 @ 5.15 коеф. може да се проба на ситно:) . или за посигурно ГГ цела 1,7 коеф.
Русија (ж) 1 со хендикеп (-4,5) @ 1.90

Тоа е за денес од мене ,утре повеќе и ако има некој шо си разбира од блогер.хр нека пише во ПП .да го поиспитам за некој работи :icon_mrgr:.
:cool:(y) Вчера супер се надевам и денеска ќе сме во + .

14:00 Selby - Davis -1 @ 1,40
17:00 PSG - Evian 4-6 gola @ 2,50
18:00 Atalanta - Parma - 1 @ 2,30

Адмира гг3+
Ватфорд гг3+
Арсенал гг3+

+ може и Вердер гг3+ и лапајте си :icon_lol:

Виган без : Алкараз , Рамиз , Колдвел , Фигуероа , Малони , Мијачи и Вотсон и Крусат
КПР без : Замора , Џонсон , Ж. Цезарр .
КПР без 2ца напаѓачи , од нив Џонсон мислам дека нема ни еден натпревар изиграно годинава , а Реднап повеќе го форсира Сисе би требало да ги добијат Виган кој е без сите одбранбени фудбалери што играат прва постава , после без цел стандарден среден ред тешко да ги добијат на КПр денес . Мора да нападне Реднап против ваков слаб состав денес .

Rijeka + BayernM. + Ademar Leon
Gent + Atromotios + Dortmund

синглови
Makedonija under 21.5 (1.90)
Denmark -7.5 (1.90)

Имате инфо за утакмицава од холандија е „Helmond - FC Oss“ ќе се игра денес утре задутре или?

oд вчера на нет ми е пуштена..толку беше и во бетсити денес незнам можно е да смалуваат
Ќе ја намалат кај можеле нашиве 21 гол да дадат .
--- надополнето: 8 декември 2012 во 14:14 ---
Прочитав сега дека тимот на Анкарагучу го напуштиле сите првотимци и играле со младинци .. добар коеф на Ризеспор 2.00

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom