Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Задкавказија со Ребека Ромијн или Ленинград со Мег Рајан.
Можеби во Кишњев или Минск, мада сега е ѕивра во Минск.
Или во Подареш кај Луки на домашна мастика.

L

Luki Junior

Гостин
Ладно е бе сега таму. Ѕивра. Дува, бричи. А ти минаа попустите. Сеа пред крисмас и не се толку големи.
Оди у мај/јуни. Топ е тогаш.
Не одам јас на шопинг там. Јас сакам батко да си го видам, да си го гушнам. Знам оти е ладно, чера ми кажа оти бричело со тија студени атлански ветрове по Менхетен...
А ќе одам, коа ќе ми дадат виза, и коа ќе соберам доволно пари за авионски билет у двата правци.. :D

Јас на шопинг одам у БитПазар, Кванташки, и кај Ромите шо продават по булеваро у Струмица. Ем може човек да се исценка, ем можат заебанции да паднат, евтинија до шија.. 8 пара 100 динара, Абе Бате евтино е, ајде пробај, оригинал... Земи си за госпожата ѕиври, да не му е ладно.... Ааа не сам женен... оти бе бате, не си женен, как може без невеста на ваа ладно бате... Ееее спомени од шопинг.... :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не одам јас на шопинг там. Јас сакам батко да си го видам, да си го гушнам. Знам оти е ладно, чера ми кажа оти бричело со тија студени атлански ветрове по Менхетен...
А ќе одам, коа ќе ми дадат виза, и коа ќе соберам доволно пари за авионски билет у двата правци.. :D

Јас на шопинг одам у БитПазар, Кванташки, и кај Ромите шо продават по булеваро у Струмица. Ем може човек да се исценка, ем можат заебанции да паднат, евтинија до шија.. 8 пара 100 динара, Абе Бате евтино е, ајде пробај, оригинал... Земи си за госпожата ѕиври, да не му е ладно.... Ааа не сам женен... оти бе бате, не си женен, как може без невеста на ваа ладно бате... Ееее спомени од шопинг.... :)
Арно, јас сакам у Минск.
А најефтина карта ти е у февруари некаде. Задњи пут коа купуев беше околу 700 долари, со три преседуења. У два правци. Натам-навам.

L

Luki Junior

Гостин
Арно, јас сакам у Минск.
А најефтина карта ти е у февруари некаде. Задњи пут коа купуев беше околу 700 долари, со три преседуења. У два правци. Натам-навам.
Абе јас едно време сакаах у Санкт Петербург, ама голема е историјата зашо остана само на сакајне... :D:D:D

За карта, имам некакви километри насоберено, плус ќе летам најверојатно од софија, там има помали аеродромски такси, па може и до кај 600/650 да се дотера у двата правци... Финтата е шо неам доволно време, пари, ни па виза за да си напраам таква екскурзија. Ама 2013та здравје мош ќе биде нешто... да го видеме Њу Јорк на лето... :)

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Би бил на некој топол остров со мохито во рака, да се згреам од ова студов во МК.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.735
Поени од реакции
22.728
Сега во моментот би сакал да сум во Лос Ангелес да го гледам Лејкерс..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Штом два пати си напишала, сигурно многу сакаш :D

Онтопик: Сакам да сум на „Састав“, Треска и да се бањам со другарчињата, како пред 12-13 години.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Сакам да сум овде, со друштво онака лабаво и опуштено..али не со Тони и Део :D

Grand-Canyon-3.jpg

W

Werther

Гостин
^Штом два пати си напишала, сигурно многу сакаш :D

Онтопик: Сакам да сум на „Састав“, Треска и да се бањам со другарчињата, како пред 12-13 години.
Тоа царе, браво. Јас сакам на Лепенец, кај сепарацијата.

K

kalimer0

Гостин
Куќа надвор од цивилизација, одбрано друштво, мнооогу трева и музика.

Kajgana Shop

На врв Bottom