Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Задкавказија со Ребека Ромијн или Ленинград со Мег Рајан.
Можеби во Кишњев или Минск, мада сега е ѕивра во Минск.
Или во Подареш кај Луки на домашна мастика.

Њу Јорк, со брат ми.
Ладно е бе сега таму. Ѕивра. Дува, бричи. А ти минаа попустите. Сеа пред крисмас и не се толку големи.
Оди у мај/јуни. Топ е тогаш.

Ладно е бе сега таму. Ѕивра. Дува, бричи. А ти минаа попустите. Сеа пред крисмас и не се толку големи.
Оди у мај/јуни. Топ е тогаш.
Не одам јас на шопинг там. Јас сакам батко да си го видам, да си го гушнам. Знам оти е ладно, чера ми кажа оти бричело со тија студени атлански ветрове по Менхетен...
А ќе одам, коа ќе ми дадат виза, и коа ќе соберам доволно пари за авионски билет у двата правци.. :D

Јас на шопинг одам у БитПазар, Кванташки, и кај Ромите шо продават по булеваро у Струмица. Ем може човек да се исценка, ем можат заебанции да паднат, евтинија до шија.. 8 пара 100 динара, Абе Бате евтино е, ајде пробај, оригинал... Земи си за госпожата ѕиври, да не му е ладно.... Ааа не сам женен... оти бе бате, не си женен, как може без невеста на ваа ладно бате... Ееее спомени од шопинг.... :)

Не одам јас на шопинг там. Јас сакам батко да си го видам, да си го гушнам. Знам оти е ладно, чера ми кажа оти бричело со тија студени атлански ветрове по Менхетен...
А ќе одам, коа ќе ми дадат виза, и коа ќе соберам доволно пари за авионски билет у двата правци.. :D

Јас на шопинг одам у БитПазар, Кванташки, и кај Ромите шо продават по булеваро у Струмица. Ем може човек да се исценка, ем можат заебанции да паднат, евтинија до шија.. 8 пара 100 динара, Абе Бате евтино е, ајде пробај, оригинал... Земи си за госпожата ѕиври, да не му е ладно.... Ааа не сам женен... оти бе бате, не си женен, как може без невеста на ваа ладно бате... Ееее спомени од шопинг.... :)

Арно, јас сакам у Минск.
А најефтина карта ти е у февруари некаде. Задњи пут коа купуев беше околу 700 долари, со три преседуења. У два правци. Натам-навам.

Арно, јас сакам у Минск.
А најефтина карта ти е у февруари некаде. Задњи пут коа купуев беше околу 700 долари, со три преседуења. У два правци. Натам-навам.
Абе јас едно време сакаах у Санкт Петербург, ама голема е историјата зашо остана само на сакајне... :D:D:D

За карта, имам некакви километри насоберено, плус ќе летам најверојатно од софија, там има помали аеродромски такси, па може и до кај 600/650 да се дотера у двата правци... Финтата е шо неам доволно време, пари, ни па виза за да си напраам таква екскурзија. Ама 2013та здравје мош ќе биде нешто... да го видеме Њу Јорк на лето... :)

Би бил на некој топол остров со мохито во рака, да се згреам од ова студов во МК.

Сега во моментот би сакал да сум во Лос Ангелес да го гледам Лејкерс..

Би сакала да сум овде:

morato-contemporary-mountain-home-2.jpg

Со ова во рака:
Caffe-macchiato-image.jpg

Песнава во позадина:

Сама.

^Штом два пати си напишала, сигурно многу сакаш :D

Онтопик: Сакам да сум на „Састав“, Треска и да се бањам со другарчињата, како пред 12-13 години.

Сакам да сум овде, со друштво онака лабаво и опуштено..али не со Тони и Део :D

Grand-Canyon-3.jpg

^Штом два пати си напишала, сигурно многу сакаш :D

Онтопик: Сакам да сум на „Састав“, Треска и да се бањам со другарчињата, како пред 12-13 години.
Тоа царе, браво. Јас сакам на Лепенец, кај сепарацијата.

Куќа надвор од цивилизација, одбрано друштво, мнооогу трева и музика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom