Ладно е бе сега таму. Ѕивра. Дува, бричи. А ти минаа попустите. Сеа пред крисмас и не се толку големи.Њу Јорк, со брат ми.
Не одам јас на шопинг там. Јас сакам батко да си го видам, да си го гушнам. Знам оти е ладно, чера ми кажа оти бричело со тија студени атлански ветрове по Менхетен...Ладно е бе сега таму. Ѕивра. Дува, бричи. А ти минаа попустите. Сеа пред крисмас и не се толку големи.
Оди у мај/јуни. Топ е тогаш.
Арно, јас сакам у Минск.Не одам јас на шопинг там. Јас сакам батко да си го видам, да си го гушнам. Знам оти е ладно, чера ми кажа оти бричело со тија студени атлански ветрове по Менхетен...
А ќе одам, коа ќе ми дадат виза, и коа ќе соберам доволно пари за авионски билет у двата правци..
Јас на шопинг одам у БитПазар, Кванташки, и кај Ромите шо продават по булеваро у Струмица. Ем може човек да се исценка, ем можат заебанции да паднат, евтинија до шија.. 8 пара 100 динара, Абе Бате евтино е, ајде пробај, оригинал... Земи си за госпожата ѕиври, да не му е ладно.... Ааа не сам женен... оти бе бате, не си женен, как може без невеста на ваа ладно бате... Ееее спомени од шопинг....
Абе јас едно време сакаах у Санкт Петербург, ама голема е историјата зашо остана само на сакајне...Арно, јас сакам у Минск.
А најефтина карта ти е у февруари некаде. Задњи пут коа купуев беше околу 700 долари, со три преседуења. У два правци. Натам-навам.
Тоа царе, браво. Јас сакам на Лепенец, кај сепарацијата.^Штом два пати си напишала, сигурно многу сакаш
Онтопик: Сакам да сум на „Састав“, Треска и да се бањам со другарчињата, како пред 12-13 години.