Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.837
Ајде нека ги стават во пракса советите на Сусаро, сите тие што му го мазеа задникот на темава (што се однесува до машките), а женските што го подржаа, да видиме како ќе ви се допаѓа таков третман. Тие што го подржавте, повеќето имате или бурно љубовно минато, сте сингл, моментално имате криза во врската (или нешто што не ни дошло до врска), или комбинација на набројаните елементи. Да видиме колку ќе ви помогне сето тоа.

Во меѓувреме, скоро сите што застанаа од спротивна страна од ставовите на Сусаро (или беа со побалансирани ставови околу истото), значи гротото женски (и мал број машки), веќе имаат врска која функционира одлично, без поголеми кризи какви гледавме/гледаме кај оригиналната тема за љубовни проблеми, и кои кај голем дел се веќе навистина долгогодишни врски (со две раце се брои поминатото време)..

Коенциденција, а?

Нека е коенциденција, ако ви помага да спиете подобро навечер. Според мене, овој факт доволно говори за себе и ја нулифицира целата дискусија.
Зарем има некој што не поминал/поминува низ ова?
На сите им има опалено од прва да бидат џентелмени, да ги мазнат чупите и се да биде таман, фореВр ен евР на прва?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Шкорпи, сериозно, од каде знаеш кој каков љубовен живот имал или има?
Ако идам во детали ќе се дознае повеќе :D.

Познавам дел од дискутантите (особено од контра-Сусар таборов), другиот дел преку разговори, или сум видел изјаснување по темиве.
--- надополнето: 7 декември 2012 во 19:28 ---
Зарем има некој што не поминал/поминува низ ова?
На сите им има опалено од прва да бидат џентелмени, да ги мазнат чупите и се да биде таман, фореВр ен евР на прва?
На пар души од тука - да! :D

Колку и да звучи нереално.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.837
Ако идам во детали ќе се дознае повеќе :D.

Познавам дел од дискутантите (особено од контра-Сусар таборов), другиот дел преку разговори, или сум видел изјаснување по темиве.
--- надополнето: 7 декември 2012 во 19:28 ---

На пар души од тука - да! :D

Колку и да звучи нереално.
Aбе и сајбер сексот можи на прва да оди, чуден е овој виртуелниот свет, .......
Ако добро размислам, за луѓе кои лично ги познавам, комуницирам, си ја имам живеачката, таков пример не ми иди на памет, освен еден (кој го земам за исклучок) наспроти многуте други. Дајте марифетот ваму, со шо се мачкате пред легнување, па да знајме и ние нешто фазла.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ајде нека ги стават во пракса советите на Сусаро, сите тие што му го мазеа задникот на темава (што се однесува до машките), а женските што го подржаа, да видиме како ќе ви се допаѓа таков третман. Тие што го подржавте, повеќето имате или бурно љубовно минато, сте сингл, моментално имате криза во врската (или нешто што не ни дошло до врска), или комбинација на набројаните елементи. Да видиме колку ќе ви помогне сето тоа.
Далеку си од реалноста Шкорпи, излези во град и ќе видиш кој врти најдобра жена бареш што се однесува на перформаси за оплодување.
Ако сакаш можеш да направиш и некој социјален експеримент, пробај да се запознаеш со рандом женска во локал и почни да правиш фин разговор за научни теми од било каква сфера.
Прашањата за твојот статус во општеството одбегнувај ги или пак игнорирај ги.
Гарантирам дека 9/10 нема да се појават на дејт наредниот ден ако ги поканиш.
Од друга страна обиди се да бидеш арогантен сељак и почни да кажуваш како имаш бизниси, Бе Ем Ве, зборувај гласно, како те чекаат шлепери на граница, биди самоуверен во своите лаги и кажувај дека планираш да се обидеш во политика и некои слични глупости. Гарантирам успех над 70% за дејт наредниот ден.
Сусаро токму тоа го кажува во неговиот пост и навистина нема што да му се замери за тоа.
Апослутно дека не се сите жени такви, и има некои кој ќе го откачат сељакот од одма, ама тие се малцинство.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Далеку си од реалноста Шкорпи, излези во град и ќе видиш кој врти најдобра жена бареш што се однесува на перформаси за оплодување.
Ама зошто сте се фатиле со „најдобрите“ жени. Тоа претпоставувам се однесува на тоа како изгледа и како се облекува. Знаеш има и девојчиња со просечен изглед на кои можеш да им се додворуваш. Ако леташ високо, ниско ќе паднеш. И мене ми е јасно дека некој што личи на Бред Пит нема да дојде и да ми се пушти. Така стојат работите. Премини покрај тоа „најдобра“ и ќе видиш дека морето е полно со многу риби кои би сакале да бидат со тебе. ;)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Wind, друже, јас нема да идам да барам женска во локал, period. Утнато ви е местото за собирање женски, може затоа грото наебуваат :).

Јас на други начини ќе најдам женска, и да, после хардкор разговори и филозофирање, разглабање научни теми, може да ја заокружиме вечерта кај мене дома, со заедничко готвење на храна, малку вино, и добар филм, или гејминг тајм (Tekken или Mortal Combat не бегаат).

Ако сакаш можеш да направиш и некој социјален експеримент, пробај да се запознаеш со рандом женска во локал и почни да правиш фин разговор за научни теми од било каква сфера.
Од друга страна обиди се да бидеш арогантен сељак и почни да кажуваш како имаш бизниси, Бе Ем Ве, зборувај гласно, како те чекаат шлепери на граница, биди самоуверен во своите лаги и кажувај дека планираш да се обидеш во политика и некои слични глупости. Гарантирам успех над 70% за дејт наредниот ден.
Сусаро токму тоа го кажува во неговиот пост и навистина нема што да му се замери за тоа.
Апослутно дека не се сите жени такви, и има некои кој ќе го откачат сељакот од одма, ама тие се малцинство.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Повторно доаѓаме до погрешниот избор. Одбираш нешто што не е за тебе. Пласираш погрешен муабет, на погрешно место и на погрешна особа, макар да било и експеримент. Овој експеримент примени го на рандом девојка во библиотека, во театар, на кино, на опера, испласирај и муабет за шлеперите на граница и бемвето ќе го добиеш истиот резултат. Како резултат на погрешниот статистички примерок ќе дојдеш до погрешен резултат. Еве да не биде со девојки, да биде со друг пример. Земаш статистички примерок од Брвеница на тема макробонитетни предности и негативности на банкарскиот систем на Македонија во однос на ЕУ. Каков ќе биде резултатот? :)
Погрешен впечаток се добива на погрешно место со погрешни личности. Се знае со кого се прави муабет за наука, со кого за шлепери на граница и со кого дали чавките летаат. И после генерално жените нечинат, нормално дека нечинат кога на профил од типот на Лила Филиповска и збориш за гравитација.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Wind, друже, јас нема да идам да барам женска во локал, period. Утнато ви е местото за собирање женски, може затоа грото наебуваат :).

Јас на други начини ќе најдам женска, и да, после хардкор разговори и филозофирање, разглабање научни теми, може да ја заокружиме вечерта кај мене дома, со заедничко готвење на храна, малку вино, и добар филм, или гејминг тајм (Tekken или Mortal Combat не бегаат).
Шкорпи, а богами и за тебе важи Алкарина само ти кажувам дека поголеми шанси има финиот момак да заврши со развиена десница од сељакот. Ми се чини дека тебе тоа ти беше аргументот зошто е подобро да бидеш фин момак.
Друг е муабетот кои се критериумите за најдобри жени....Лично преферирам црвенокоси со кратки коси ако веќе навлегуваме во детаљи. ;)

R

Randy

Гостин
Повторно доаѓаме до погрешниот избор. Одбираш нешто што не е за тебе. Пласираш погрешен муабет, на погрешно место и на погрешна особа, макар да било и експеримент. Овој експеримент примени го на рандом девојка во библиотека, во театар, на кино, на опера, испласирај и муабет за шлеперите на граница и бемвето ќе го добиеш истиот резултат. Како резултат на погрешниот статистички примерок ќе дојдеш до погрешен резултат. Еве да не биде со девојки, да биде со друг пример. Земаш статистички примерок од Брвеница на тема макробонитетни предности и негативности на банкарскиот систем на Македонија во однос на ЕУ. Каков ќе биде резултатот? :)
Погрешен впечаток се добива на погрешно место со погрешни личности. Се знае со кого се прави муабет за наука, со кого за шлепери на граница и со кого дали чавките летаат. И после генерално жените нечинат, нормално дека нечинат кога на профил од типот на Лила Филиповска и збориш за гравитација.
Остави тие муабети гравитација, анихилација. Да те прашам јас тебе каде одиш на вежбање (спорт) може?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Шкорпи, а богами и за тебе важи Алкарина само ти кажувам дека поголеми шанси има финиот момак да заврши со развиена десница од сељакот. Ми се чини дека тебе тоа ти беше аргументот зошто е подобро да бидеш фин момак.
Друг е муабетот кои се критериумите за најдобри жени....Лично преферирам црвенокоси со кратки коси ако веќе навлегуваме во детаљи. ;)
Сељакот тешко дека ќе оди на некаков евент од типот на арт шоу, некаков воркшоп или стрип-конвенција. Но еве, и да сум во бар, или уште подобро, кафана. Имам бе и јас десница :). А и не секоја девојка таму има сталкер сељак :D.

A

AnFem

Гостин
Еве доказ колку генерализирате. Во моментите кога јас и мојата фамилија имавме дојдено до просјачки стап, дојде еден тип и ми ги правеше овие муабети... Стан во Скопје, коли, камиони, шлепери... Избегав како ѓавол од крст!

Со такви муабети нормално дека нема да привлечете стабилна особа, ќе имате некоја дрољетина до вас, на која ќе и бидете интересни се додека имате кеш... И после ќе се разочарате од љубовта, ќе се фрустрирате и ќе пишувате по форуми како сите жени се исти.
Искрено, муабетот ми е толку излишен и ретардиран што ми иде во истиов момент да си го избришам акаунтов од форумов. Празен и глуп муабет на 80% од темите... И после ќе се жалите како немало потенцијал на форумов.

Немаме по 15 години мамата... Јас сум била гадно заебана не од еден, туку од десет мажи, па пак не генерализирам и сеуште верувам во вистинска љубов, емоции, соработка, почитување итн.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
А бе ништо во екстремност не е добро - нит да бидеш сељак нит да бидеш фин. Ако си фин цело време ќе те ебаат ко нишо. Сељак цело време, ќе бегаат од тебе. Треба да се знае кога да се биде фин, а кога да си стоиш на своето и да бидеш безобразен ако некој друг ти се понаша.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зошто би ишкала муви не те разбрав :confused: ... Инаку, или употребувај стандарден литературен, или како Луки користи еден дијалект во својата оригинална форма, како Тапетарот да барам да бараташ експертски со сите дијалекти веројатно е премногу, овој некој твој лош микс на дијалекти звучи како сквернавење на нашиот јазик... Дијалектите се инаку богатство на јазикот, кога не се вака злоупотребени...

И што сакаш сега ти од мене, да ти посредувам за средба со дечко ми, во која ќе го натепаш? :icon_lol:

Слушај, не знам дали ми е повеќе комично или жално ова...
Ти ги повредив лексичките чуствтва? Или лингвистичките?
Не сакам да посредуваш. Сам ќе го најдам, ако не се крие како пи.ка под кошула. А мојот начин на изразување нека не ти пречи воопшто. Мојот микс е мој микс. Ако не ти се допаѓа, клик на копчето за игнорирање и игнорирај ме.
Додека сме на тема: познавање на македонскиот литературен јазик, дијалектите и македонскиот народен говор, неговото богатство ти е туѓо. Но, тоа е така, што да се чини.
Дали е комично или жално не знам.
Просуди си самата. За себе. За мене немој.
Едноставно, како човек кој го дели овој воздух со тебе, можам јас да запрашам дали е трагичен твојот избор на момче...но бидејќи сум сепак над неговот ниво на подлост и простотилак (ако говориме за истиот), нема да запрашам. Твој избор, нека ти е на чест и убаво ако ти е, спокојно. Секој има право на избор. Слично со слично прилега, веројатно. Не мислев за таква, но...да оставиме на личниот избор. Некогаш и интересни се спротивностите. Некогаш, не.

А ако судиме според однесувањето, иако во многу не се сложувам со напишаното од Сусаро, сепак има некаква вистина, акое е вистина дека таков ти е тебе капаче, на грнчето.
Не милувам да бидам волку пластичен, ама, тоа е тоа.
Барем, за разлика од други, почитвам лични избори. Не оправдувам, но почитувам. Се додека не се работи за болест (ова за да не ми ги изврти некој зборовите околу педерлакот темата).

Спокојно, игнорирај ме. А за средбата, немај гајче. јас не тепам малоумни. Понекогаш naughty знам да ги прeсторам тупајнцчки во nice.

Доаѓа Свети Никола, Нова година, Божик, Свети Јован....не би сакал да се михајлосувам за презници ако не морам, повеќе ми лежи гаврилствување периодов. Сепак, what is needed or necessary...если нужно, лучше будет это...

П.С. Sussaro, изем ти style, ако треба да се објаснува на вакви и слични.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зависи од местото каде излегуваш и пробуваш да се пуштиш на девојка. Ако одиш на некое место каде пола женски се полу-голи и не знаат една реченица да сврзат, да таков третман ќе добиеш, ама ко шо сфатив вие нели ги сакавте паметните девојки шо знаат да направат муабет? Ако излезеш на место каде има нормални и опуштени луѓе, ако направиш фин и културен муабет, ниедна девојка нема да те одбие за запознавање или за излегување.
Само кај плитка девојка без два грама мозок може да упали моментот “кола, статус, пари и бизнис“, исто како кај плиток маж без два грама мозок упалува длабоко деколте без способност да сврзе просто-проширена реченица. И таквите обично си се наоѓаат.

Каква девојка човек бара, таква и ќе најде, освен во случаи кога велат дека сакаат паметни, а трчаат по полу-голите. И обратно.

Што правиме со мажите кои глумат дека се џентлмени, фини и културни се додека не добијат тоа што сакаат, па после го покажуваат нивното право лице? Или тоа не се важи како манипулација?

Kajgana Shop

На врв Bottom