Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Некои работи не се купуваат со пари ;)

Ај сити нека освои ЛШ при толку милијарди
Мислиш дека фудбалерите на Сити ги интересира ЛШ при толку пари што земаат, играат ради реда се ти се тоа души кои играат само за пари а не од срце како некои клубови да не ги набројувам сега :)

Мислиш дека фудбалерите на Сити ги интересира ЛШ при толку пари што земаат, играат ради реда се ти се тоа души кои играат само за пари а не од срце како некои клубови да не ги набројувам сега :)

Незнам, ама знам дека газдите и те како ги интересира. Па види сеа ти!

Незнам, ама знам дека газдите и те како ги интересира. Па види сеа ти!
Јас мислам дека газдите на Сити и не ги баш интересира ЛШ. Ланската година што направија ништо, оваа година бетер, ако ги интересираше колку толку ќе беа сега барем осминафинале ;)
--- надополнето: 7 декември 2012 во 18:28 ---
Walcott, Vermaelen, Wilshere and Szczesny were supporting the Arsenal Foundation

A9hylRaCEAEvjR3.jpg
slatki.gif

Јас мислам дека газдите на Сити и не ги баш интересира ЛШ. Ланската година што направија ништо, оваа година бетер, ако ги интересираше колку толку ќе беа сега барем осминафинале ;)
На Абрамовиќ најголем сон му беше да освои ЛШ, па му требаа 7 години да го постигне тоа.

Патем наидов и на:
Wilshere on FB: Positive training session today before West brom tomorrow!
--- надополнето: 7 декември 2012 во 18:35 ---
На Абрамовиќ најголем сон му беше да освои ЛШ, па му требаа 7 години да го постигне тоа.
на шеициве мислам дека и не им баш најголем сон ЛШ..... (мое мислење) е сега дали сум во право или не незнам.

Гледам слики од тренингот и Подолски и Сања тренираат , а венгер рече дека се повредени и нема да бидат во комбинација за утре шо е работата?

Да би ја следела целата негова кариера, барем во поголем дел... ќе сфатеше дека порано беше еден од најдобрите голмани, сега е само потрошен киксер пред пензија... не би сакал никој да дојде, одличен ни е Шчезни..

Ако дојде Ландро,тоа ќе биде само за да имаме голман на клупата :)

Да би ја следела целата негова кариера, барем во поголем дел... ќе сфатеше дека порано беше еден од најдобрите голмани, сега е само потрошен киксер пред пензија... не би сакал никој да дојде, одличен ни е Шчезни..
Jas ne vikam ajdeeeeeeeeeee za dobro i jas sakam Vojce da ostane super e ;)
--- надополнето: 7 декември 2012 во 20:57 ---
извинете вака што ви се мешам али ова "ladyarse" ептен ми е смешно. па добро бе не можела ли поинакво име да одбере. :pos:
Da ja prasame ke dobieme odgovor najverojatno ;)
Mada mene mi e simpaticno :pipi:
--- надополнето: 7 декември 2012 во 21:10 ---
--- надополнето: 7 декември 2012 во 21:14 ---
Гледам слики од тренингот и Подолски и Сања тренираат , а венгер рече дека се повредени и нема да бидат во комбинација за утре шо е работата?
Подолски ќе биде на клупата, а Сања нема да игра воопшто на утрешниот натпревар...

Дај боже утре со овој состав да играат и јас сакам вака......битно го нема ЧЕЛОТО во стартните 11 :D

ArsWBA.png

Arsenal
Subs from Mannone, Martínez, Gnabry, Ramsey, Squillaci, Djourou, Coquelin, Podolski, Chamakh, Miquel, Yennaris, Rosicky

West Brom
Subs from Daniels, Popov, Rosenberg, El Ghanassy, Dorrans, Jara, Mulumbu, Tamas, Lukaku, Fortuné, Thorne, Dawson, Roofe, Sawyers

Абе едно супер што да ти кажам. Аршавин ако стартува ја решивме утакмицата од старт

Абе едно супер што да ти кажам. Аршавин ако стартува ја решивме утакмицата од старт
Нема шанса, Ремзи ќе биде пред него ( и тоа го кажувам како позитивна работа зашто по крило и по сите “какања“ за него добро си ја завршува задачата сезонава.
Воедно, Росицки има веќе 50+ минути зад него... можеби е спремен за уште едно цело полувреме... така да ете кој исто е преден план пред Арша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom