Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Каде напишав јас СИТЕ?
Убаво читај што пишав во моите претходни постови, а и сега.
Не генерализирам никого, напротив, не сум таков човек.
Мојата реакција беше со цел Ставро да види како е тоа кога се генерализираат луѓето.

Ароганција е едно, а здрава самодоверба е друго....или треба да те потсетувам дека ја изгуби кладбата за астрологија?;)
--- надополнето: 7 декември 2012 во 13:31 ---

Ќе да е обратна ситуацијава.
Како мислиш обратна?

Веќе си му го испушила на некој Кајганџија па зборуваш од искуство? Ако е така, се извинувам, но мора да знаеш дека статистички примерок од 1, не е релевантен во ниту едно научно истражување. Ќе мора да ги прошириш хоризонтите, како би можела да донесеш научно валиден заклучок...

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Како мислиш обратна?

Веќе си му го испушила на некој Кајганџија па зборуваш од искуство? Ако е така, се извинувам, но мора да знаеш дека статистички примерок од 1, не е релевантен во ниту едно научно истражување. Ќе мора да ги прошириш хоризонтите, како би можела да донесеш научно валиден заклучок...
Тој од мене ќе се усрами, не јас од него.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Мажи на векот, се исплашија од тоа што се може жената. Едно време таму во минатото исто така имаше такви плашливци од жени.
Мажот ја одбира жената како најопасна играчка.(Без навреда жени немислам во буквална смисла,а и фразата ми е земена)
:)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тој од мене ќе се усрами, не јас од него.
Би ја ставил во потпис оваа твоја изјава, само сепак не можеш да се мериш со ликот и делото на креатурата која е веќе таму. Но секоја чест, штом зборуваме за таков квалитет на наведената активност на твоите вратни мускули...

(y)

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Ми го зеде зборот, со што па и јас си губам време...еве ви ја, па кукајте си сами тука, ајде.
Плавоока,јас имам едно прашање до тебе?
Согледувајќи ги твои те постови,пробав да те проанализирам.
И дојдов до заклучок дека ти премногу пребираш пред да почнеш врска т.е додека не го запознаеш човекот каков бил,кој бил,што бил воопшти и не размислуваш за него.
Погодив?:D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И дојдов до заклучок дека ти премногу пребираш пред да почнеш врска т.е додека не го запознаеш човекот каков бил,кој бил,што бил воопшти и не размислуваш за него.
Мене пак ми дојде на памет слика на девојка како излезена од постовите на Сусаро.

Сериозно.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Мене пак ми дојде на памет слика на девојка како излезена од постовите на Сусаро.

Сериозно.
Ставрогин аман,па ова многу болни работи за човек се,омекни малце не се сите научени вакви работи влице да им ги кажуваш,пробај малку индиректно,од околу.:D

Пробај со секојдневното:Ама знаеш не е баш така...:pos:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Му бара слаби точки :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ставрогин аман,па ова многу болни работи за човек се,омекни малце не се сите научени вакви работи влице да им ги кажуваш,пробај малку индиректно,од околу.:D
ОК, ме потсеќа на тип на девојка која одговара на описот во постовите на еден кајганџија...

:гик:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И Ставро, припази малку како ми се обраќаш, те толерирам многупати со сарказмов, ама претеруваш...не дај Боже јас да ти гледам, или да те колнам, во ниеден случај нема убаво да поминеш.
Леле, сега го видов ова...

:vozbud:

:pos::pos:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Футноси: работава е дали ќе привлечеш девојка ако си сељак ака ако ја третираш по малку као ѓубре или ќе ја привлечеш ако ја третираш као принцеза?

Kajgana Shop

На врв Bottom