D
dystopian
Гостин
*runs away*
Шо бараш уште на темава ко е таква работата?Што имам јас да седам и дебатирам со некој кој априори ме третира ко нижо суштество. Не, фала.
Како мислиш обратна?Каде напишав јас СИТЕ?
Убаво читај што пишав во моите претходни постови, а и сега.
Не генерализирам никого, напротив, не сум таков човек.
Мојата реакција беше со цел Ставро да види како е тоа кога се генерализираат луѓето.
Ароганција е едно, а здрава самодоверба е друго....или треба да те потсетувам дека ја изгуби кладбата за астрологија?
--- надополнето: 7 декември 2012 во 13:31 ---
Ќе да е обратна ситуацијава.
Тој од мене ќе се усрами, не јас од него.Како мислиш обратна?
Веќе си му го испушила на некој Кајганџија па зборуваш од искуство? Ако е така, се извинувам, но мора да знаеш дека статистички примерок од 1, не е релевантен во ниту едно научно истражување. Ќе мора да ги прошириш хоризонтите, како би можела да донесеш научно валиден заклучок...
Мажот ја одбира жената како најопасна играчка.(Без навреда жени немислам во буквална смисла,а и фразата ми е земена)Мажи на векот, се исплашија од тоа што се може жената. Едно време таму во минатото исто така имаше такви плашливци од жени.
Ми го зеде зборот, со што па и јас си губам време...еве ви ја, па кукајте си сами тука, ајде.Шо бараш уште на темава ко е таква работата?
Би ја ставил во потпис оваа твоја изјава, само сепак не можеш да се мериш со ликот и делото на креатурата која е веќе таму. Но секоја чест, штом зборуваме за таков квалитет на наведената активност на твоите вратни мускули...Тој од мене ќе се усрами, не јас од него.
Плавоока,јас имам едно прашање до тебе?Ми го зеде зборот, со што па и јас си губам време...еве ви ја, па кукајте си сами тука, ајде.
Мене пак ми дојде на памет слика на девојка како излезена од постовите на Сусаро.Плавоока,јас имам едно прашање до тебе?
Согледувајќи ги твои те постови,пробав да те проанализирам.
И дојдов до заклучок дека ти премногу пребираш пред да почнеш врска т.е додека не го запознаеш човекот каков бил,кој бил,што бил воопшти и не размислуваш за него.
Погодив?
Ставрогин аман,па ова многу болни работи за човек се,омекни малце не се сите научени вакви работи влице да им ги кажуваш,пробај малку индиректно,од околу.Мене пак ми дојде на памет слика на девојка како излезена од постовите на Сусаро.
Сериозно.
Му бара слаби точкиПлавоока,јас имам едно прашање до тебе?
Согледувајќи ги твои те постови,пробав да те проанализирам.
И дојдов до заклучок дека ти премногу пребираш пред да почнеш врска т.е додека не го запознаеш човекот каков бил,кој бил,што бил воопшти и не размислуваш за него.
Погодив?
ОК, ме потсеќа на тип на девојка која одговара на описот во постовите на еден кајганџија...Ставрогин аман,па ова многу болни работи за човек се,омекни малце не се сите научени вакви работи влице да им ги кажуваш,пробај малку индиректно,од околу.
Генерализираш. Какви фини кајганџии има...ОК, ме потсеќа на тип на девојка која одговара на описот во постовите на еден кајганџија...
Леле, сега го видов ова...И Ставро, припази малку како ми се обраќаш, те толерирам многупати со сарказмов, ама претеруваш...не дај Боже јас да ти гледам, или да те колнам, во ниеден случај нема убаво да поминеш.