Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
А

Антоние

Гостин
Ако ставиме 1000 евра на средина, и околу нив застанат ваква девојка каква што ја наведе на крајот од постот, Супермен, Командант Марк и Антоние, што мислиш, кој ќе ги земе парите?
Парите ќе ги земе жената, затоа што на суперхероите не им требаат пари.

;)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Гледаш и јас сум на моменти патетичен :icon_lol:
Не се работи за патетиката, ти напиша нормативен пост, а не пост кој се однесува на фактичката состојба.

Треба да биде вака и вака, не значи ништо спрема Е вака и вака...

;)
--- надополнето: 6 декември 2012 во 14:52 ---
Парите ќе ги земе жената, затоа што на суперхероите не им требаат пари.

;)
Парите ќе ги земеш ти, бидејќи останатите се измислени ликови, таквата девојка постои само во романите на Толстој, но браво за досетливоста...

:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Пак ќе е промашен насловот, ќе ја нема категоријата нормален маж за нормална врска... ;)
Едноставно, темата треба да биде до прашалникот....без заградата.
И да не се претвори како другите: жените курви за пари само се ебат, а мажите фраери шо ебат со татини мерцедеси.

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
А какво однесување ги привлекува мажите?

Одговор: Однесување не ги привлекува мажите. Само длабоко деколте, пократка сукња, and you' re good to go.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Х-м, полова солидаризација и плус, полова претпазливост да бидат против хомосексуалецот, за да пак ја избегнат солидаризацијата протолкувана по сексуална ориентација :D...
Не. Имало и други теми, немало потреба од претпазливост, па пак на крај со истово се завршиле. Сите младичи се согласуваат со Суси, момите(освен тебе и...толку, освен тебе) пишуваат колку бил назаден и колку пи*ка немал видено, Шкорпион изразува видно и интензивно гадење кон ликот и делото на Суси...и на крај останува тоа дека сите младичи кимаат со глава на неговите постови и со голема горчина се приморани да се согласат дека е во право.

Мое скромно мислење е дека врските кои не функционираат на тактики и стратегии, туку на искрена експресија, секогаш, ама без исклучок ќе се поздрави од тие првите, затоа не смее да се заговара ни од двата пола ваква игра. Бидејќи во суштина тоа ти се сведува на заеби го манипулантот со манипулација,така ;)?!
Не се заговара. Се констатира. Не од двата пола. Само од еден. :)
Не се согласувам воопшто со советот на Суси за тоа како да реагираме на таквата поставеност на повеќето жени. Се согласувам само и исклучиво со констатацијата дека повеќето така постапуваат и така размислуваат.

Нормално дека му дадоа поддршка, затоа што го напиша тоа што мажите сакаат да го прочитаат.
Дали е тоа точно, или не, е најмалку битно, битно е дека е добар ego boost.
Ти пишаа погоре, ничие его не се задоволува од таков пост. Напротив. Никој не сака да се согласи со такво нешто, а камоли да го доживее. Никој не е глупав да влезе во врска ако се согласува со неговиот пост. Никој не е глупав да планира иднина со некоја од неговиот пост. Никој нејќе деца да има со прототипот за жена на Суси. Секој се надева бе мацол дека оваа сега не е како бештијата од постот. Ако му се посреќи, алал да му е, а ако не, ќе дојде на форумов и ќе му го лајкне постот. Еден таков пост кркна добри стотина лајкови.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Мнемозинке, па таков не иде на форумов:D
Види, секако е сеедно, и онака постигнаа согласност маживе тука дека сами треба да си одговараат на темава, плус и да не сме ја читале требало, јас готвачот го имам цел прочитано, а и едно модно списание го излистав трипати и се почувствував лошо, бидејќи форумов беше се‘ што ми беше преостанато за читање...

:icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сите младичи се согласуваат со Суси, момите(освен тебе и...толку, освен тебе) пишуваат колку бил назаден и колку пи*ка немал видено (фрустрации си го заборавил, т.е фрустометарот), Шкорпион изразува видно и интензивно гадење кон ликот и делото на Суси...и на крај останува тоа дека сите младичи кимаат со глава на неговите постови и со голема горчина се приморани да се согласат дека е во право.

Секој се надева бе мацол дека оваа сега не е како бештијата од постот. Ако му се посреќи, алал да му е, а ако не, ќе дојде на форумов и ќе му го лајкне постот. Еден таков пост кркна добри стотина лајкови.
Ауч :D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Не. Имало и други теми, немало потреба од претпазливост, па пак на крај со истово се завршиле. Сите младичи се согласуваат со Суси, момите(освен тебе и...толку, освен тебе) пишуваат колку бил назаден и колку пи*ка немал видено, Шкорпион изразува видно и интензивно гадење кон ликот и делото на Суси...и на крај останува тоа дека сите младичи кимаат со глава на неговите постови и со голема горчина се приморани да се согласат дека е во право.
Верувам дека знаеш дека се шегував за претпазливоста (дури две смајлиња имав употребено вакви :D )... Мојот став е дека нападот на соговорник со ,,аргументот,, поврзан со неговата сексуалност е најнеоригиналниот начин за негова лична девалвација ;) ... Со останатото, за насоките на идно делување во врските, мило ми е што се согласуваме :)...

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Sussaro-style против Шкорпион-style

Шкори е педер како што знам..што има врска он со жени. А Сусаро е ебано во право.Ова тема не е за женски биќа, треба да им се забрани и да читаат..mans only bitch :icon_lol:
Секако дека треба да им се забрани на девојките да ја читаат темава и да коментираат. Само вие форумските алфа мажјаци ќе си пишувате ловечки приказни и ќе си кликате лајкови и ќе си билдате его.
Проблемот е во тоа што кога ти ќе излезеш во град нема да бркаш мажи туку жени и при тоа ќе користиш машки теории за женската психа, што е во старт тактички многу погрешно. Ниеден маж не може да ја знае женската, или поточно мојата психа подобро од мене. Ниеден маж не може да ме убеди дека јас уствари се палам на некој што цел ден дрви како јас сум глупача и нижо биче. Ниеден маж не може да ме убеди дека јас уствари потајно сакам да бидам доминирана и третирана како лајно. Али да бидам искрена, постојат и такви девојки. Не сум психолог, и не би сакала да продавам некои евтини психологии али чисто лаички, мислам воспитувањето е клучно во тој поглед. Ако некоја пораснала со татко што по цел ден мрчи како жените се површни глупачи и нивната цел во животот е да им слугуваат на мажите, тогаш е многу веројатно дека и самата ќе има таков став и свесно или несвесно ќе бара партнер сличен на татко и`. Али јас не сум пораснала со таков татко. Многу други девојки не пораснале со таков татко. Ако на таква девојка и пристапиш со Сусаро стајл, неуспехот е неминовен, тоа е факт. За волја на вистината, таков пристап најверојатно би запалил кај претходната група на девојки. Ама да кажеш дека таков пристап е универзална формула за успех - тоа е само залажување, ништо повеќе.

И многу ми се свиѓа што сте го ставиле Шкорпион како втора варијанта. Тоа би требало да сугерира дека ако не мислиш како Сусаро, тогаш сигурно си хомо. Да, сигурно, сите што не мислат дека жените се глупачи се уствари хомосексуалци.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Да бе, фрустометарот го заборавив...
Можете да му измислите и уште неколку:

Неебомер, запечомер, cock-block-o-мер, сељакомер....и пак со ауч завршуваат постовите и со вадење од контекст. :)
Јебига комши, у право е човекот.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
А какво однесување ги привлекува мажите?

Одговор: Однесување не ги привлекува мажите. Само длабоко деколте, пократка сукња, and you' re good to go.
Да, ДА! А ти си админ на ФЕМИНА.МК нели ???

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да бе, фрустометарот го заборавив...
Можете да му измислите и уште неколку:

Неебомер, запечомер, cock-block-o-мер, сељакомер....и пак со ауч завршуваат постовите и со вадење од контекст. :)
Јебига комши, у право е човекот.
Јеби га комши сам си ја заврши реченицата, јас само ја потенцирав и се согласив со тебе, ниту те поправив, ниту ти реплицирав со 1000 реченици. Се сам си кажа, за да вадам од контекс треба да бришам или да додавам зборови, нема потреба од тоа. Ако сакаш одново да те цитирам? :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Јеби га комши сам си ја заврши реченицата, јас само ја потенцирав и се согласив со тебе, ниту те поправив, ниту ти реплицирав со 1000 реченици. Се сам си кажа, за да вадам од контекс треба да бришам или да додавам зборови, нема потреба од тоа. Ако сакаш одново да те цитирам? :)
Одбивам тебе да ти цртам и да ти објаснувам контекст и метафора. Тебе не.
Ај речи на друг да ме цитира да му објаснам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom