Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
A скоро сите машки на форумов му дадоа поддршка. Изгледа сите налетале на истата кучка или нејзините другарки. :)
Нормално дека му дадоа поддршка, затоа што го напиша тоа што мажите сакаат да го прочитаат.
Дали е тоа точно, или не, е најмалку битно, битно е дека е добар ego boost.

Накратко да одговорам на темава, мажи како Сусаро (односно такво однесување) не ме привлекуваат ни на сон, а верувам дека ни јас не ги привлекувам нив. Али тоа не е никаков проблем, сигурна сум дека илјадници жени се палат кога некој ќе им рече дека се интелектуално инфериорни курви.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Нормално дека му дадоа поддршка, затоа што го напиша тоа што мажите сакаат да го прочитаат.
Дали е тоа точно, или не, е најмалку битно, битно е дека е добар ego boost.

Накратко да одговорам на темава, мажи како Сусаро не ме привлекуваат ни на сон, а верувам дека ни јас не ги привлекувам нив. Али тоа не е никаков проблем, сигурна сум дека илјадници жени се палат кога некој ќе им рече дека се интелектуално инфериорни курви.
Каде има его буст во сето тоа? Мислиш дека мажите сакаат да биде тако како што Сусаро вели дека е?

И каде прочита дена некој те нарече интелектуално инфериорна?

L

Luki Junior

Гостин
Каде има его буст во сето тоа? Мислиш дека мажите сакаат да биде тако како што Сусаро вели дека е?
Разликите меѓу фактичката состојба и идеализираната верзија секојпат са биле проблем за повеќето интелектуалци.. :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Де бе Ставро, што си толкав контрол фрик...нема ништо поубаво од тоа да и се препуштиш на жена;)
Глеј сеа... едно е да се препуштиш на жена, друго е да и ја препуштиш контролата на животот.

А на жените што им препорачуваш да читаат (секако, ако нели, знаат уопште книга да отворат)?
Сладок готвач.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Разликите меѓу фактичката состојба и идеализираната верзија секојпат са биле проблем за повеќето интелектуалци.. :)
Да, но прашањето тука е кој ја наведува фактичката состојба, а кој сака да прикаже идеализирана верзија на истата...

:)

L

Luki Junior

Гостин
Да, но прашањето тука е кој ја наведува фактичката состојба, а кој сака да прикаже идеализирана верзија на истата...

:)
Не поставувај скокотливи прашања, додека момите рипат со стапове и кучиина по поштаро... :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Sussaro-style против Шкорпион-style

Шкори е педер како што знам..што има врска он со жени. А Сусаро е ебано во право.Ова тема не е за женски биќа, треба да им се забрани и да читаат..mans only bitch :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Тебе ти треба жена која има исполнет живот и многу цели и аспирации. Добра фамилија и многу другари. Ваква жена е тешко да се најде,
Ако ставиме 1000 евра на средина, и околу нив застанат ваква девојка каква што ја наведе на крајот од постот, Супермен, Командант Марк и Антоние, што мислиш, кој ќе ги земе парите?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Абе шо да ви кажам, Суси е слаткоречив, концентрација пука, начитан е и има дарба за изразување ама некако сето тоа ако се загледаш подобро е површно. Не се учат од книги одредени животни ситуации или пак не се плука по сите чавки оти една или неколку те посрала/е.

Од старт се залетуваат повеќето со теории на заговор на социјално однесување и его трипот кој кого прв ќе заебе па затоа после стратегии, генерализации и филмови дека едниот пол е посупериорен од другиот кога станува збор за љубовно-интимно-пријателско/непријателски односи.
Знаете колку жени поради испран мозок под дејство на притисок произлезен од психичко (често и физичко) малтретирање од страна на околина, родители, дечковци и брачни другари ќе се согласат дека мажите се секогаш во право како она со муштеријата кој бил секогаш во право? Многу, ама сум видел и сретнал, и други го искусиле и сретнале, за среќа не сум го учел од "книги".

Двете страни знаат да бидат за никаде во дадени ситуации, најбитно е двете страни да се чувствуваат еднакво и слободно да бидат она што се пред партнерот и да има другарско разбирање и договор за да се надминат "мааните" кои сите ги имаат секако.

Детево што ја отворило темава е затрескано и почнува да се понаша патетично кое понашање знае да биде одбивно и кај мажите и кај жените а не само кај едните...
Остајте го да биде затрескан и патетичен, нека го научи (прошамари) искуството.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Абе шода ви кажам, Суси е слаткоречив, концентрација пука, начитан е и има дарба за изразување ама некако сето тоа ако се загледаш подобро е површно. Не се учат од книги одредени животни ситуации или пак не се плука по сите чавки оти една или неколку те посрала/е.

Од старт се залетуваат повеќето со теории на заговор на социјално однесување и его трипот кој кого прв ќе заебе па затоа после стратегии, генерализации и филмови дека едниот пол е посупериорен од другиот кога станува збор за љубовно-интимно-пријателско/непријателски односи.
Знаете колку жени поради испран мозок под дејство на притисок произлезен од психичко (често и физичко) малтретирање од страна на околина, родители, дечковци и брачни другари ќе се согласат дека мажите се секогаш во право како како она со муштеријата кој бил секогаш во право? Многу, ама сум видел и сретнал, и други го искусиле и сретнале, за среќа не сум го учел од "книги".

Двете страни знаат да бидат за никаде во дадени ситуации, најбитно е двете страни да се чувствуваат еднакво и слободно да бидат она што се пред партнерот и да има другарско разбирање и договор за да се надминат "мааните" кои сите ги имаат секако.

Детево што ја отворило темава е затрескано и почнува да се понаша патетично кое понашање знае да биде одбивно и кај мажите и кај жените а не само кај едните...
Остајте го да биде затрескан и патетичен, нека го научи (прошамари) искуството.
Не ја отворив јас темата..и нека ме научи (прошамари) искуството. Знам дека се однесувам затрескано и секој барем еднаш вака се однесувал, ќе помини и то.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
и да има другарско разбирање и договор за да се надминат "мааните" кои сите ги имаат секако.
Исто треба да има мир во светот, и треба да нема гладни.

:icon_lol:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
И насловов е скроз промашен, треба да стои нешто како
Macho-style vs папучар style
Што има везе Шкорпион со муабетов, кога е геј - нит го интересираат жени во сексуална смисла, ни ништо. Баби и жаби мешате.
--- надополнето: 6 декември 2012 во 14:45 ---
Знам дека се однесувам затрескано и секој барем еднаш вака се однесувал, ќе помини и то.
Без гајле, времето лечи се;)

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
И насловов е скроз промашен, треба да стои нешто како
Macho-style vs папучар style

Пак ќе е промашен насловот, ќе ја нема категоријата нормален маж за нормална врска... ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom