Divider
Seraphim
Is it a bird? Is it a Plane?
No it's Superman?
OR IS IT?
No it's Superman?
OR IS IT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа е паразит според тебе? Фетус од 3 месеци.
![]()
Пума ти си ставрно добра за читање, ептен добра...кога има запек човек...
![]()
Плацента бе мутафШо облак му е она на глаата на марсоецон/ејлиенон?
Знам дека такви работи не те интересираат, дека немаш мака дали на девојката ти и касни па да броите заедноДај ми добар аргумент против абортус од три недели, не три месеци.
Што не лупна бе 7ми месец бременост? Онака, да удриш на тежина на некој начин, било кој, бидејќи тежината на аргументите како во црна дупка ти исчезнува, со секој нов пост што го правиш на темава.
Плацента бе мутаф .
Плацента бе мутаф
--- надополнето: 4 декември 2012 во 23:26 ---
Знам дека такви работи не те интересираат, дека немаш мака дали на девојката ти и касни па да броите заедно
Ама ај, може велам „може„ некогаш и ќе ти притреба.
28 дена до новиот циклус, 10 дена преку... паника, тестови и пак некој ден поминал. Најчесто се прави абортус пред 3 месец, прашај гинеколог па ќе ти објасни.
п.с. Не биди арогантен со постовите, јас тоа го можам уште подобро од тебе, така да забриши се позади уво и седи мирен на гз или над како сакаш...
Ни новородено бебе без наша помош неможе да опстои. Туку со тебе ја имам одамна јадено темава, дај некој рецепт ако не ти е макаНеее. свемирски броТ, над Мартин д Маршан.
И, самостојно е? Може веднага, вака, во оваа форма, да опстои? Шо ако ја убива мајката во моментов?
Него, доцна ми е, утре појќе![]()
Те молам, во Македонија 70% од жените е табу тема да одат на гинеколог, фино лепо си чекаат кога циклусот бааги им касни...под два месеца никако не се.Клучниот збор.
И те молам, има модерни процедури, кои и Македонија може да ги применува, каде се прави абортусот порано, а не да ми кукате дека се уништувало човечки плод. Изгледа дека спаѓаат под не-толку-честите-абортус-процедури кои ги запостави во твојот пост. Regardless, my point was made.
Те молам, во Македонија 70% од жените е табу тема да одат на гинеколог, фино лепо си чекаат кога циклусот бааги им касни...под два месеца никако не се.
А што бараш, аргументи? Во кој најкраток рок може да се утврди бременост и да се направи абортус? Сликата на пума е после некој трет четврт ден, со такви глупости не ќе се залажуваме...Сите ние ја знаеме вистината, ама цврсто мижиме пред неа, може е стравТогаш, тие муабети не мене, туку на тие жени. Значи убаво се гледа што пишав јас во постот. Не барав изговори, извини.
Ни новородено бебе без наша помош неможе да опстои. Туку со тебе ја имам одамна јадено темава, дај некој рецепт ако не ти е мака
Инаку за шкорпијата и пумата.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 23:39 ---
Те молам, во Македонија 70% од жените е табу тема да одат на гинеколог, фино лепо си чекаат кога циклусот бааги им касни...под два месеца никако не се.
А што бараш, аргументи? Во кој најкраток рок може да се утврди бременост и да се направи абортус? Сликата на пума е после некој трет четврт ден, со такви глупости не ќе се залажуваме...Сите ние ја знаеме вистината, ама цврсто мижиме пред неа, може е страв![]()
Пума, има потреба да ти кажам дека 12 недели се 3 месеци?У Македонија (изглеа си заборајла) не моеж да напраиш абортус после 12та недела освен ако е деформиран, или ако е потенцијално да те убие тебе. Иначе, ако си ти здрава, тој здрав, амин абортус. Така шо, у 12 недела, да не ти кажувам пак, белким немаш Алцхајмер, нит е бебе, нит го боли, нит слуша, нит осеќа, нит реагира.
А шо ти смета такво?у 12 недела, да не ти кажувам пак, белким немаш Алцхајмер, нит е бебе, нит го боли, нит слуша, нит осеќа, нит реагира.