- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
Aman be ..... so taa rima teska kako boing 747 velis deka e prazna ??? Vidi KOCKA, ova ne e socijalen rap.... Ova e tvrd rap.Ovoj stil na rap nema potreba od soveti za bolji zivot, od secenje veni, od taguvanje za izgubenoto podobro utro, od kjenjanje za toa kolku e mizeren zivotot... ova e prosto zarazen ritam so teski teski rimi koi ne te podsekjaat na sranja tuku te terat i dalje da ja klais glavata izoliran od sranjata okolu tebe.Jas licno kako FEN na gerila mozam da kazam deka tocno toa mi treba mene.Isto kako sto nekogas ja klatev glavata na REVOLUCIONEROT od SAF taka sega ja klatam glavata na BINA BOJNO POLE od T-Ghost.Kako sto nekogas ja klatev glavata na RECEPT od SAF taka ja klatam glavata na MOI MIKROFON od Gerila.Kako sto ja klatev glavata nekogas .... taka denes mi ovozmozuva da ja klatam glavata GERILA ..... toa e razlikata od gerila i site ostanati ... Gerila e tezok BOOM BAP koj te tera da ja klatis glavata slusajki DOBRI ( a ne prazni ) rimi i komparacii, dodeka drugite te teraat da gi slusas i samo da gi slusas .... nisto povekjeAj razbiram beatovi bla bla...ali aj odgovorete mi koja im e porakata???koja im e lirikata???
rabotava ispagja dobri beatovi mrdaj ja glavata...koj ja ebe porakata...pa uste se drznaa so ovie stihovi T-ghost sam sebe se izdisa
Па слушни како треба прав рап да звучи
укључи га мозак и свати, нешто научи
и не се курчи зашто немате појма
освен празно флоу у вашу лирику што има?
празна рима а порука камо гу
od nivna usta bolje opis za nivniot rap neam i na Gerila i na Podzeman efekt...svaka mu cast so uspea tolku dobro da se opise...PRAZNA RIMA ????? PRAZNO FLOW BEZ PORAKA TOA SE OVIE DVA BENDA
--- надополнето: 5 декември 2012 во 01:00 ---
Ej decak .... takvi bitovi ne se opisuvaat so BLA BLA ... onaka da znaes.Fundamentalno nesto vo rapot e zarazniot BIT so jazz organika, a esencija e RIMATA. 'N so on ...Aj razbiram beatovi bla bla...