Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Jack3d. Имам неколку дози испиено само, останати се уште 35-6 дози. Кој е заинтересиран нека пише пп ќе се договориме ;)

Jack3d.jpg

Имам вежбано и си подвежбувам онака за своја душа. Само досега додатоци никогаш, еве две недели правам комбинација глутамин креатин и разликата е уф ракетно гориво :icon_lol:, не дека некои големи мускули ќе направам ама како освежување се навистина освежувања во мојов живот :icon_lol:.

Има ли некој искуство со порачување суплементи од странство преку интернет? Ме интересира начин на плаќање, додатни трошоци (поштарина, царина), од кој страни може да се порачува во Македонија, има ли лимит колку суплементи и сл...

Каде можам да најдам superpump 250(мада забранет е овој) или max , низ Скопје?

Го држи ли некој во Македонија?
JUMBO-B.jpg
Гледам Гет Реди се подновиле, и скоро сите нови производи им се од Scitec Nutrition. Прашај ги преку фејсбук, би требало да ти вратат.

Што очекуваш од нив ?

Како и за се останато, подобри резултати. Во процес сум кога топам масти и градам мускули.

Ајде ќе го проформулирам прашањето, дали некој ги користел, за што ги користел и дали има резултати? - Ако сакаш одговорими.

+ секако планирам да ги земам во комбинација на Глутамин.

Како и за се останато, подобри резултати. Во процес сум кога топам масти и градам мускули.

Ајде ќе го проформулирам прашањето, дали некој ги користел, за што ги користел и дали има резултати? - Ако сакаш одговорими.

Zemi cist protein i ke bides dobar,pazi kalorii i namali na jh 40/40/20 ratio ;)

До сега имам пробано 3 вида амино. Леутор, Екстенд, и 5050 БЦАА. Искрено само со првите приметив некоја разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom