L
Luki Junior
Гостин
Клецај бе брат клецај.. Сите до една ги обрни... На сите до една тури и печат оти се качиле на твојо кур... Покажи кој е главно ебачиште у маало... Само тава по автоматизам не те праа добар у кревет... Праа те у најмала рака евтина курва, а со твојте ставове курва со проституциски тенденции... А за проституирајнето не е битен квалитето, а квантитето... Барем така са ми кажувале одредени дами на ноќта...За лепење партиски етикети,, се добива бан. А за тоа колку сум клецал ич да не се секираш повеќе од доволно. Инаку за твоја информација во живот ниту еднаш немам отидено на митинг, за разлика од добар % на форумов . Има една изрека ама е многу соодветна за тебе Луки можеш да ја извадиш жената од селото но не и селото од жената.
![]()
А за селото у мене... Некои го аресат, некои го мразат.. Ти си од тија вторите...
А за бан, Леа, Ацид, и останатите слободно нека ме банират ако мислат оти така треба да биде. Јас не се љутам, ни па ќе отворам фејк профил, ќе си ја изедам казната достоинствено...

А шо го праа едно машко добро у кревет... Tongue Tornаdo е добра почетна точка.
За лепење партиски етикети,, се добива бан. А за тоа колку сум клецал ич да не се секираш повеќе од доволно. Инаку за твоја информација во живот ниту еднаш немам отидено на митинг, за разлика од добар % на форумов . Има една изрека ама е многу соодветна за тебе Луки можеш да ја извадиш жената од селото но не и селото од жената.