Што ја прави една личност добра во кревет?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
арно не врати во реалноста........

е па ќе си посадам дрво во собата,па нека проба кај мене да наврати @Nessa Alcarin или некоја слична на неа заедно да ги бериме плодовите во интима :гик:
остави ми ја неса, не ми ја дирај.топ е она. а и секој си има право на свое мислење околу својата интима. можда јас би и на врв на дрво, нели? ;) али еве, што е според тебе добра во кревет? кои квалитети треба да ги има? јас велам да може 4+часа да биде активна ;)

ako dobro pusela i dobro se sexala - ne beri gajle i pokraj ogovaranjeto na seljaci ke si go pomine zivotot daleku podobro od tebe. vidovme kako pomina Seve posle videoto - od anonimus do balkanska zvezda so profesionalno video,kako samo dobro si ja zbrka rabotata.... @Nessa

Дали би сакал ќерка ти или сестра ти на тој начин да успее во животот? Ова од љубопитност прашувам, не е малициозност.

остави ми ја неса, не ми ја дирај.топ е она. а и секој си има право на свое мислење околу својата интима. можда јас би и на врв на дрво, нели? ;) али еве, што е според тебе добра во кревет? кои квалитети треба да ги има? јас велам да може 4+часа да биде активна ;)
WoW 4 саата, ти си цар брате (y)[DOUBLEPOST=1401694155][/DOUBLEPOST]
Дали би сакал ќерка ти или сестра ти на тој начин да успее во животот? Ова од љубопитност прашувам, не е малициозност.
толку пари собра по турнири,уште не ти кажале дека постои пласична операција за пролепшавање ?

WoW 4 саата, ти си цар брате (y)[DOUBLEPOST=1401694155][/DOUBLEPOST]
толку пари собра по турнири,уште не ти кажале дека постои пласична операција за пролепшавање ?

Не разбирам зошто се љутиш. Гледам дека се воодушевуваш на начинот на кој Северина станала успешна, логично е некој да те праша дали би сакал ќерка ти или сестра ти на тој начин да успее во животот.

Посветеноста во самиот чин те прави добар. Тоа што мислиш да ја задоволиш другата особа е доволен показател. Не е се во саатите, добар ебач ги решава овие дилеми и порано, во спротивно девојката ќе знае дека се работи за дркач. Ипак маратон е за на телевизија, не за во кревет бидејќи повеќето девојки сакаат нормален секс, а не со саати бидејќи од толку триење ќе ја исусиш па после ни дожд не ја влажни.
Ништо не е потребно освен мозок за да бидеш добар во нешто.

Не разбирам зошто се љутиш. Гледам дека се воодушевуваш на начинот на кој Северина станала успешна, логично е некој да те праша дали би сакал ќерка ти или сестра ти на тој начин да успее во животот.
:вонзем:

Посветеноста во самиот чин те прави добар. Тоа што мислиш да ја задоволиш другата особа е доволен показател. Не е се во саатите, добар ебач ги решава овие дилеми и порано, во спротивно девојката ќе знае дека се работи за дркач. Ипак маратон е за на телевизија, не за во кревет бидејќи повеќето девојки сакаат нормален секс, а не со саати бидејќи од толку триење ќе ја исусиш па после ни дожд не ја влажни.
Ништо не е потребно освен мозок за да бидеш добар во нешто.
ти бре ептен буквално ме сфати :pos: гледаш дека набројував работи, па ај ко за мамец викам да ставам нешто нереално.

Точно, да му влезеш во ринг на Мајк Тајсон со мозокот, има салата да го направиш.
Буквализмот е сериозно зезната работа, а некористењето на мозок уште повеќе.
ти бре ептен буквално ме сфати :pos: гледаш дека набројував работи, па ај ко за мамец викам да ставам нешто нереално.
Извини јас не те ни прочитав пријателе :) пишав и си заминав.

Буквализмот е сериозно зезната работа, а некористењето на мозок уште повеќе.

Не бре, во право беше. Јас еднаш играв со Серена, и решив со мозок да му пристапам на мечот. Смислив одлична тактика, и кога влеговме во терен, таа ас, јас дупла сервис грешка. Ме победи 6-1 6-2, ама со мозок и играв, тактиката ми беше одлична.

Да знае да го погоди тоа што сакам да го правам во моментот.
Се дур има флексибилност, играње на улоги, пробување на ствари и не е ригидна со некои стереотипи, ќе биде забавно.
И да не одбива кога ептен сакам и ми е филм.
Ако почне со, „ја ова нејќам“, „сега не можам“, „ајде друго да праиме“, ништо.

Обратното важи за све погоре, да не испадне дека го кажувам ова еднострано.

ако можеш да ја доведеш девојката до екстаза каде што таа ќе се откачи од задоволство, тогаш си добар во кревет

Да знае да го погоди тоа што сакам да го правам во моментот.
Се дур има флексибилност, играње на улоги, пробување на ствари и не е ригидна со некои стереотипи, ќе биде забавно.
И да не одбива кога ептен сакам и ми е филм.
Ако почне со, „ја ова нејќам“, „сега не можам“, „ајде друго да праиме“, ништо.

Обратното важи за све погоре, да не испадне дека го кажувам ова еднострано.
јас па не сакам да му удоволувам на некому сакам тој да ми го прај меракот

јас па не сакам да му удоволувам на некому сакам тој да ми го прај меракот
Па за ти го прави меракот кога ќе си расположена, а он нема да биде, треба и ти да му го праиш меракот кога он ќе биде расположен, сем кога и двајцата ќе бидете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom