Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кој игра во живо лупајте хендикеп на нашиве да губат колку и да е .. се гледа не можат со французинкиве .

Јас вака изиграв, од инает особено првата што ќе некои ќе го ваѓаат Динамо З. демек да дава гол, не даваат гол бе батка ни сега ни навек не се таква екипа барем јас така мисслам :)tiket.PNG

Динамо Киев има само 1 победа во...

... последните 16 гостувања во групната фаза на ЛШ (11 порази и 4 нерешени). За денеска во тимот ги нема Качериди и Данило Силва (одбрана), Гусев и Крањчар (средина) и Милевски (напад).
Динамо Киев ќе има само 3 одбранбени играчи на рапсолагање, Бетао, Таиво и Михалик.

тип ГГ

ДИНАМО КИЕВ И ДА ИГРААТ БЕЗ ДЕФАНЗИВЦИ ПАК ЗАГРЕБ НЕМА ДА ДАДАТ ГОЛ БИДЕЈКИ СЕ ГОЛЕМИ ДРВА И ИМ СЕ БИТНИ ПАРИТЕ И ИМААТ НОВ ТРЕНЕР КОЈ НЕМА ПОЈМА ОД ФУДБАЛ КОЈ САМО ГО ИНТЕРЕСИРААТ ПАРИТЕ. КАЈ ДИНАМО ЗАГРЕБ НЕМА КОЈ ГОЛ ДА ДАДЕ ТАКА ДА ТИП 2:pos:

мене ми е гајле, само има тука деца што ти веруваат... имај малце совест!
Добро брат , лажам ајде (y)
Никој не ги тера да ме следат,нивно право си е.И темава се вика тип на денот а не кој колку ставил.

Тикетов мој денешен .
Интер 19 - Розенборг 19 1 3-1
Македонија - Франција Хен 2 -3.5 1/2 10-15
Ц . Звезда - Мужнианка <160.5 131
Германија - Шпанија 2
Kуманово - Хапоел 2
Хрватска - Унгарија 2
Шведска - Данска 2
Динамо З - Динамо К 1 не 1/2
Реал - Ајакс 1

Добро брат , лажам ајде (y)
Никој не ги тера да ме следат,нивно право си е.И темава се вика тип на денот а не кој колку ставил.
koja e logikata da uplatis utakmica od vecer , i utakmica od utre vecer na 20,000? uplati ja prvin samo milan, pa poslem so 20,000*koef za gg na milan moes da uplatis istite pari na celtic
se moze da se desi nokeska, a nema nikakva logika vakvoto igranje

koja e logikata da uplatis utakmica od vecer , i utakmica od utre vecer na 20,000? uplati ja prvin samo milan, pa poslem so 20,000*koef za gg na milan moes da uplatis istite pari na celtic
se moze da se desi nokeska, a nema nikakva logika vakvoto igranje
што може да се Деси :D може само да ми падни коефициентот.Замина веќе нема враќање

Шо му е на овие Куманово фркава ?? шо се разиграја матер му ебам баш кога ги пишав јас на ливче ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom