Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво сите Пријатели!!!
јас Турчин сум. Од Турција. најпрво Малку Знам Македонски јазик.
5 месеци живеам во македонија.
какви се македонки девојка?
тие уживаат во она што?
сакал да го направи она што?
Што е пријателство?
како е вашата сакана?
Кога една девојка ме покани на вечера ама пријателски. таа го разбира она девојче.
Накратко = Не барам секс не барам мила (љубов или LOVE) хеј хеј хеј не сум педер... само сакам да знаам само сакам да признае или признам. само Не сакам да ги вознемири моја пријателка ?
ако напишете твоите мисли... ме ке се радувам
поздрав
Еве ти една поучна песна:)

Значи кога ќе почнете вака да тролате, да му се одмили на човек што отворил тема...
makedoncki devojki cok guzel:sneaky:
Најубави сме, најпаметни, најзгодни, највнимателни, најдомаќинки, пријатни, слатки, интересни, внимателни, знаеме да готвиме, переме, пегламе, штиркаме, веземе, пееме, да играме, насмеани, позитивни, нежни, невини сме до прва брачна ноќ итн.
Фалете се бе жени еве ни отворија тема:D

Пишав јас дека ни изумреле циганките фалејќи ги нашите девојки, па сеа мора сами да се фалат.
Види , не е тролање. Факт е.:icon_lol:

Пишав јас дека ни изумреле циганките фалејќи ги нашите девојки, па сеа мора сами да се фалат.
Види , не е тролање. Факт е.:icon_lol:
Pa koga na vas maskite ne vi teknuva da ne pofalite , mora sami ...a i samo vistinata ja kazav , ne bese vo smisla na falenje:D

Генерално Македонските девојки во суштина сите си се ОК.
Единствен проблем кој го имаат поголемиот дел од нив е завидливоста која ја имам приметено во доста наврати.
Како последица се јавува оговарањето.
Инаку сите нивни карактеристики си се ОК,муабетливи,забавни,убави(барем поголемиот дел),паметни...

Повеќето не се лесни така да заборави на one night stands....Штипјанките како што кажав ми имаат оставено лошо мислење, мада тоа може да било само еден случај така да пробај таму незнам како стојат шемите, штипјани ќе ти препорачаат каде да ги бркнеш :) а во Скопје ако дојдеш, само ќе си гледаш и тоа е :))

Pa koga na vas maskite ne vi teknuva da ne pofalite , mora sami ...a i samo vistinata ja kazav , ne bese vo smisla na falenje:D
Не е работава дека не ни текнува, само не се стига на ред од вас. Не е толку битно, успеа и да се пофалиш и да ја кажеш вистината.

Не е работава дека не ни текнува, само не се стига на ред од вас. Не е толку битно, успеа и да се пофалиш и да ја кажеш вистината.
A be rabotatae deka vas vi teknuva , ama slabo se izrazuvate , nekako ne vi idat zborovi , pofalbi.....:sneaky:

A be rabotatae deka vas vi teknuva , ama slabo se izrazuvate , nekako ne vi idat zborovi , pofalbi.....:sneaky:
Чупе, пак брзаш.
Кога се носи стоката на пазар да се продаде, истата се фали.
Затоа сме си ќутливи ние.

Абе друже кажа ти да отидеш у Ice и да се размафташ со 50-100 евра низ дискотеката , гарант ќе ебнеш нешо ;)

Абе ако е на пр. Итаљанец,Енглез или пак црнец има да се истури и без пари. Ама вака Турчин шо знам.
--- надополнето: 3 декември 2012 во 21:19 ---
Сума сумарум све спротивно од ова

освен првото

А и последното

Абе ако е на пр. Итаљанец,Енглез или пак црнец има да се истури и без пари. Ама вака Турчин шо знам.

Тука штипските ороспијчќи лом се прават со турци на дневна база , проверено ;)

--- надополнето: 3 декември 2012 во 21:19 ---

А и последното
И Србин те молам не заборавај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom