- Член од
- 30 ноември 2012
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 18
Мене ме бива за толку работи и да имаше начин, ќе се оженев самата со себе.![]()
Ајде со мене ожени се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме бива за толку работи и да имаше начин, ќе се оженев самата со себе.![]()
Не е така,еве идеме на излети,викенди и сл,со друштво.Скоро секое машко од наше друштво знае да напраи скара,салата,да исцепе дрва,да поработи нешто,ама од женскиве дали три-четири од 10 комада знаат да напраат нешто.И одма ќе ги познаеш која е растена по дома,со ручек,со мајка,со фамилија,знае да направи,не треба да и кажеш.А не дигнала минџата у ваздух,пие повеќе од мене,се праи дека незнае до кај се јаде младо кромидче,а од Драчево е.Одма се познаваат "манекенките" кои дошле у новите фармерки или сукња на планина.Битно вечерта,фуфурката за у дискотека и е само два сантима покриена колку да не се гледа.Не реков дека сите женски се такви,али повеќето се.Има и мажи кои не знаат јајце да испржат, тигањ не виделе во животот, а шпорет едвај уклучуваат, само за кафе (некогаш ни тоа).
Тешко е да најдеш и асален маж, не е дека вие сте цвеќиња за мирисање, кој од кого попоштени, ама ние жените сме важно бештии. Тоа не смее да се заборави.
Ајде со мене ожени сеи мене ме бива
![]()
Ако е за со друг , веќе сум мажена. Работата е да можев со себе![]()
Ама убавината е минлива, што праиме тогаш?![]()
Не се смеј, ова е нов профил на еден стар член кој отвараше слични вакви теми, беше предмет на тролање и јак мајтап меѓу кајганџиите . Отворила нов акаунт, ама со стариот памет .Од авион се гледа која е , сите ја знаеме . Така што не навлегувајте во длабоки дискусии со неа .
Скоро секое машко од наше друштво знае да напраи скара,салата,да исцепе дрва,да поработи нешто,ама од женскиве дали три-четири од 10 комада знаат да напраат нешто.
На крај да ве прашам нешто вас женските,ама искрено да ми одговорите.Кога ве испраќаат од дома да ве мажат у друга куќа,зашто секогаш одите во куќата на мажот?Или ако дечкото не е способен од икс причини,живеете под кирија?Што не ве оспособат вашите родители да бидете рамноправни,како што сакате да бидете и да ви доделат по едно станче,едно собче или што ти ја знам?
Традиција е да го наследите туѓиот дом,туѓите ствари отсекогаш.
За домазет,кој домазет е рамноправен со женаму?Абе несмее да прдне бре.А пеки за парови кои заеднички со свои средства си изградиле дом,ама ретки се тука тие.Обично се традиционални семејства,во кои жената оди во куќата на мажот,таткото си го чисти "ѓубрето"(нели така викаат),и ако добиеш кујна на "поклон" од женската страна,низ гз ќе ти ја извадат до крај на живот
Работата е да изигра паметно дури е убава.
![]()
Не се смеј, ова е нов профил на еден стар член кој отвараше слични вакви теми, беше предмет на тролање и јак мајтап меѓу кајганџиите . Отворила нов акаунт, ама со стариот памет .Од авион се гледа која е , сите ја знаеме . Така што не навлегувајте во длабоки дискусии со неа .
А како ќе изигра паметно ако не е интелигентна?![]()
Пер не знам што е следно искрено..Не се смеј, ова е нов профил на еден стар член кој отвараше слични вакви теми, беше предмет на тролање и јак мајтап меѓу кајганџиите . Отворила нов акаунт, ама со стариот памет .Од авион се гледа која е , сите ја знаеме . Така што не навлегувајте во длабоки дискусии со неа .
Тава е по принцип доста тешко и за двата пола. Не само за момите.. Додуша полесно би се прогледало низ прсти за некоја мома.Не е тоа нуклерана физика бе девојко, треба само да не прави монументални глупости...
А како ќе изигра паметно ако не е интелигентна?![]()
Ај да не те демистифицирам јавно, не сум злобен . Продолжи си со темата, само не отварај дупли и копи - пејст теми . Поздрав и убав денНикогаш не сум имала Ник овде. Еден другар ми рече да се зачленам.
Пер не знам што е следно искрено..
Зошто мажите имаат кур а ја неам?![]()