Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Каков проблем? Намести си во Power Settings што ти треба.
Не е ништо изместено таму, стандард се наместени опциите во Balanced кај опциите за светлината. Ми се случува привремено кога го полнам лап топот скроз да ми се затемне и дури да осветле кога го вадиш од кабелот. А и кога не е на полнење некогаш се случува во иста секунда да затемне скроз и пак да се осветле, па пак истото после некоја минута. Бев од кај што го купив не можеа да го најдат проблемот, не е софтверски поднесено тоа не знам што да правам од каде целосно да го изгасам. Мислам дека е поврзано нешто со енергијата затоа и ја барав таа програма.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не е ништо изместено таму, стандард се наместени опциите во Balanced кај опциите за светлината. Ми се случува привремено кога го полнам лап топот скроз да ми се затемне и дури да осветле кога го вадиш од кабелот. А и кога не е на полнење некогаш се случува во иста секунда да затемне скроз и пак да се осветле, па пак истото после некоја минута. Бев од кај што го купив не можеа да го најдат проблемот, не е софтверски поднесено тоа не знам што да правам од каде целосно да го изгасам. Мислам дека е поврзано нешто со енергијата затоа и ја барав таа програма.
Пробај во SAFE MODE дали така ќе ти прави.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.480
Поени од реакции
3.292
Мислиш Power saver? Имам пробано и со тоа пак правеше така.
Не, мисли Safe Mode на Windows-от, рестартирај и стискај F8, коа ќе ти се појави менито одбери Safe Mode.

Член од
18 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
7
Луѓе ми кажаа дека требе да се купи некој дел за да можат да се поврат звучниците од ДВД на компјутер ама незнам ништо околу тоа.Ај ако може едно убаво објаснение како тоа оди...
ПОЗЗ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Зошто кога одам во Safe mode се` е зумирано и екранот изгледа сосема поинаку како претходно. Може ли да биде во Safe mode а да си биде стандардно се` како пред тоа што беше?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Луѓе ми кажаа дека требе да се купи некој дел за да можат да се поврат звучниците од ДВД на компјутер ама незнам ништо околу тоа.Ај ако може едно убаво објаснение како тоа оди...
ПОЗЗ...
Сакаш звукот од компјутерот да ти се слуша на звучниците од DVD-то? Биди попрецизен малку.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зошто кога одам во Safe mode се` е зумирано и екранот изгледа сосема поинаку како претходно. Може ли да биде во Safe mode а да си биде стандардно се` како пред тоа што беше?
Во сејф мод не работат драјвери и многу програми, затоа е така.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ПОЗЗ...
Ако звучниците ти се со појачало можеш директно со кабел во звучната од РС. Ако се без појачало, тогаш ќе треба дивидито да го поврзеш директ преку РС.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И цело време така треба да работам или? Како ќе знам дека проблемот веќе е решен, не ве сфаќам.
Не бре да работиш во сејф мод, туку само да пробаш дали и таму ќе имаш проблеми. Ако таму е добро, значи си зезнал нешто со драјвери или сетинзи. Уклучи нормално и избриши што треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom