Змејко и
Гледачот Дуле од Велес
- Член од
- 10 април 2005
- Мислења
- 1.103
- Поени од реакции
- 1.419
За да го примиш од госпот треба 2 услови да исполнуваш:треба од самиот Бог да го примиш
1. да си девица
2. да си неписмена девица во палестина
За да го примиш од госпот треба 2 услови да исполнуваш:треба од самиот Бог да го примиш
Ова можам да го побијам со моето животно искуство,познавам многу мудри,генијалци луѓе кои не се стремат самите,а воедно и нивните мисли кон надворешен блесок.3:20 И пак: „Господ знае дека мислите на мудрите се суетни.
ти само можеш да ги побиеш парите на дедо ти...Ова можам да го побијам со моето животно искуство,познавам многу мудри,генијалци луѓе кои не се стремат самите,а воедно и нивните мисли кон надворешен блесок.
Tи со формулата твоја и самиот себеси ќе се побиеш.ти само можеш да ги побиеш парите на дедо ти...
1+1+1=1 ne ja svakas druze so da ti praam tolku ti e kapacitetotTи со формулата твоја и самиот себеси ќе се побиеш.![]()
Eve ja ke ti kazam deka znam mnogu lugje od " MANU " koj pukaat od sueta i mislat deka se bogoviОва можам да го побијам со моето животно искуство,познавам многу мудри,генијалци луѓе кои не се стремат самите,а воедно и нивните мисли кон надворешен блесок.
ни втори...ќе се изгубат по патот1+1+1=1 ne ja svakas druze so da ti praam tolku ti e kapacitetot
--- надополнето: 2 декември 2012 во 14:30 ---
Eve ja ke ti kazam deka znam mnogu lugje od " MANU " koj pukaat od sueta i mislat deka se bogovia blage veze nemaat od nisto , sami da se trkaat na kraj ke izlezat vtori
![]()
Капацитету,имало друга формула не таа во потпис што стои?1+1+1=1 ne ja svakas druze so da ti praam tolku ti e kapacitetot
--- надополнето: 2 декември 2012 во 14:30 ---
Eve ja ke ti kazam deka znam mnogu lugje od " MANU " koj pukaat od sueta i mislat deka se bogovia blage veze nemaat od nisto , sami da se trkaat na kraj ke izlezat vtori
![]()
Epa neli tamu se napametniteКапацитету,имало друга формула не таа во потпис што стои?
Батали ги тие од Ману немаат во главата тие празни се.![]()
а таа во потпис..ја разбра ли?Капацитету,имало друга формула не таа во потпис што стои?
Не ни размислував за таа,ја сакам тајната формула.а таа во потпис..ја разбра ли?
Epa neli tamu se napametnite![]()
за многу работи не си размислувал...само за парите од дедотиНе ни размислував за таа,ја сакам тајната формула.
![]()
Те мислев за љубезен Христијанин,а ти да си бил само обичен егоцентрик.за многу работи не си размислувал...само за парите од дедоти
мислити срати и цвече брати....није истоТе мислев за љубезен Христијанин,а ти да си бил само обичен егоцентрик.
Зошто се повторуваш како воденица?мислити срати и цвече брати....није исто