Верувате ли во Господ? Дали постои?

Veruvam Li Jas Vo Gospod ???

• Вкупно гласачи
    994
Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
i tvojata lakomost nema da ti ja prosti....
namesto da troshish parite od dedoti, razmisli kako ti sam da spechalish, pa potoa doniraj i obekjaj brda i dolini...
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:20 ---

Bog kje mi kaze.....:cool:
Бог ќе ме разбере,донирање пари од дедоми за донација на неговиот храм е добар чин.А планирам ако ми ја дадеш формулата да пуштам срце и бакарна купола да дадам се во негова чест.:pos:
Веруваш во гоблини?

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Си избрал погрешен бог па сега љубомориш... едино нешто што си добил од твојот бог е стадо овци...:pos:
Не се теши дека ти си направил добар избор,сите имагинарни другарчиња генерално се тешка глупост.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Не се теши дека ти си направил добар избор,сите имагинарни другарчиња генерално се тешка глупост.
Грешка си мојот не е имагинарен мојот е реален... жив и насмеан,пијан и разигран... да да весел е многу...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Си избрал погрешен бог па сега љубомориш... едино нешто што си добил од твојот бог е стадо овци...:pos:
Грешка си мојот не е имагинарен мојот е реален... жив и насмеан,пијан и разигран... да да весел е многу...
Завајлија си ти. Побајаги си отиден

Ни егзорцизам не помага више:(

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
A извини,не ти го прочитав никот,ти си следбеник на маалскиот просветлувач,"секс гуруто" само напред.(y)
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:21 ---
Крстен си ти во црква ?
Со што би придонело твоето прашање за темава т.е постави неверојатно глупо прашање.:)

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Morbio,

освен што на сите ни‘ велиш дека поставуеме погрешни прашања, ја уше не су видел ниту еден саглам одговор од Твоја страна, шо ме наведуе на заклучоко дека и прашањата кои Ти би ги поставил, би биле од иста таква природа...

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Morbio,

освен што на сите ни‘ велиш дека поставуеме погрешни прашања, ја уше не су видел ниту еден саглам одговор од Твоја страна, шо ме наведуе на заклучоко дека и прашањата кои Ти би ги поставил, би биле од иста таква природа...
Секогаш враќам саркастично на вас верниците,религија е тешка глупост за мене.
А искрено на поставеното прашање од твоја страна дали убиваш каков одговор очекуваше?:)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Секогаш враќам саркастично на вас верниците,религија е тешка глупост за мене.
А искрено на поставеното прашање од твоја страна дали убиваш каков одговор очекуваше?:)
Едноставен.

ДА или НЕ:cautious:

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Завајлија си ти. Побајаги си отиден

Ни егзорцизам не помага више:(
Штета ти ми беше последна надеж:place:
A извини,не ти го прочитав никот,ти си следбеник на маалскиот просветлувач,"секс гуруто" само напред.(y)
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:21 ---

Со што би придонело твоето прашање за темава т.е постави неверојатно глупо прашање.:)
Хаахахха... шала на страна(ако некогаш успеам и да ја тргнам на страна:D) ама не сум следбеник на никого(ако го прочиташ никот поубаво и го разбереш нали, онака како што сум намеравал да преставува... Ошо-Лавер првично да го сакам човекот, Фторо Ошо значи и нешто океансо исто така во јапонската традиција значи и возљубен, а лавер прво значи “заљубен во океани„, а второ значи и само љубовник... така да ако се разбравме, ако не не:) ) и на никаков бог... јас сум бог...:) како што си и ти и сите...;)
А во умот сум логичен атеист... Така да Џорџи Карлин ми е еден од омилените ликови...

Kajgana Shop

На врв Bottom