Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје, Тетово, Струга, Гостивар, секој град во село е Македонија, тука сонцето грее најсилно, за нас Македонците ова е појако. Еве го и вториот дел од песната, ритамот веќе ви е познат.

Секој град и село е Македонија да не е ? Не ја гледам логиката во секој град во село :D

Со каков мерак сум го гледал натпреваров на МЗТ, телевизорот volume максимум (y)
Утре очекувам лудила и на Вардар - Магдебург

Сложни обединети навивачи за Македонија и тоа како можат да направат промена. Цел народ ќе тргне да ги следи :cuc:

Вистина, никогаш не измислиле некој глуп текст или да не е прилагоден со ритамот.Ептен музикални се Фемили :icon_lol:
Добар микс би бил текстов вечерва со тој вашиот...‘а црната е за тој што жали, за Гоцевите идеали‘...и нешто имаше македонски градови, села...Ова го памтам, дај напишете го цело :)
Kомити знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои, црвено црно на запад стои, црвеното е во крвта врела за македонски градови села, а црната е за тој што жали за гоцевите идеали

Мене химната на Комити ми е најубава песна од Комити :D А ФА во последно време и тоа како прават добри песни, со супер ритам и текст

Вистина, никогаш не измислиле некој глуп текст или да не е прилагоден со ритамот.Ептен музикални се Фемили :icon_lol:
Добар микс би бил текстов вечерва со тој вашиот...‘а црната е за тој што жали, за Гоцевите идеали‘...и нешто имаше македонски градови, села...Ова го памтам, дај напишете го цело :)

Црвено-црна ќе се вее, за тебе наш - Вардаре... Комити знаме на запад веат, и песна пеат, и песна пеат, знамето наше во две бои, црвено-црна на запад стои, црвената е за крвта врела, за Македонски градови-села, а црната е за тој што жали, за Гоцевите идеали...

не е во контекст со темава,ама...

77024_411619678908579_243499927_n.jpg

од денеска,на сликата се Радовци.

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
СКОПЈЕ, ТЕТОВО, СТРУГА, ГОСТИВАР
СЕКОЈ ГРАД И СЕЛО Е МАКЕДОНИЈА
ТУКА СОНЦЕТО Е НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!

Ау песнава на Фемили....
Кој не се наежи не е Македонец...
Треба сите групи да ја пеаат и на репрезентација да се форсира...
(y)

DAj link da ja slusnam . Ne ja gledav utakmicata :(

Ау песнава на Фемили....
Кој не се наежи не е Македонец...
Треба сите групи да ја пеаат и на репрезентација да се форсира...
(y)

Не следев. Може да се најде на ЈуТуб, шо пееле?

DAj link da ja slusnam . Ne ja gledav utakmicata :(
Не следев. Може да се најде на ЈуТуб, шо пееле?
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
БИЛА СЕКОГАШ И КЕ ОСТАНЕ
ЗЕМЈО МОЈА ЗНАЈ , КЕ ТЕ ЧУВАМЕ
СИТЕ ДУШМАНИ, КЕ ГИ СОТРЕМЕ
СКОПЈЕ, ТЕТОВО, СТРУГА, ГОСТИВАР
СЕКОЈ ГРАД И СЕЛО Е МАКЕДОНИЈА
ТУКА СОНЦЕТО Е НАЈСИЛНО
СТАНИ МАКЕДОНЧЕ ОВА Е ТВОЈОТ ДОМ !!!

Еве текст а за видео кога ќе извадат ФА

Не ја разбирам поентата пред обичниот народ некој да се прави силен. Политичариве наши не убија не дотепаа не масакрираа и не поделија. Обединувањето на народот треба да биде против нив бидејќи тие се тие кои ја поделија државата а не обичната раја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom