01.12.2012 - 18.30ч - Алијанц Арена: Баерн Минхен : Борусија Дортмунд

• Креатор на темата Креатор на темата Staufer
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе биде резултатот на Баерн - Дортмунд?

• Победа на Баерн Минхен

Гласови: 38 32,2%
  • Нерешено

Гласови: 13 11,0%
  • Победа на Борусија Дортмунд

Гласови: 67 56,8%

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и нема толку огромна предност Баерн на табелата, после денешната победа на Леверкузен, сега предноста е седум бода.
Предноста во оглед на Дортмунд ја зборев,пошто никој не ги ни смета Леверкузен за конкуренти,барем според мене.

:pos::pos:Германскиот Џими Џамп влезе во терен :icon_mrgr:
--- надополнето: 1 декември 2012 во 19:56 ---
:vozbud::vozbud::vozbud:ТОНИИИИИИИИИИ КРООООСССССССССССССССССССССССССС
Нека го вратат Хумелс на теренот...отиде надвор да види како е :D
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:03 ---
Иии одма 1-1 :facepalm:

Еј шала на страна ги истегна убаво и Суботич и Хумелс :D

Gotze Gotzeeeeeeeeee:vozbud::vozbud:

Леле Баерн по кој пат од прекин го прима немогуче секоја корна или слободен ме фаќа страв. 1-1 добро е за Баерн си останува 11 бода. Крос ги измрда Хумелс и Суботич. Швајни и Милер многу слаби партии Мартинез сам ја држеше средината цело време он се бореше. Штета можевме да победиме али и 1-1 е ок.

Иначе Бадштубер ќе отсуствува мин 6 месеци :(.

Само незнам оти Шаќири не доби шанса на местото на Милер, на кого очигледно не му одеше многу. Имавме одлични шанси во финишот ама Вајденфелер со чудесни одбрани го спасуваше голот на Дортмунд. На крајот 1:1, што е и до некаде реален исход. Поздрав од врвот :D

Само незнам оти Шаќири не доби шанса на местото на Милер, на кого очигледно не му одеше многу. Имавме одлични шанси во финишот ама Вајденфелер со чудесни одбрани го спасуваше голот на Дортмунд. На крајот 1:1, што е и до некаде реален исход. Поздрав од врвот :D

Изглеа нејќеше Шакири да го става откај знаеш ќе изгуби топка у средина толку им треба на Дортмунд у 3 потега гол ќе дадат. Добро и Гомез што го стаи толку касно го виде ли му подаваат у средина овој дур ја прими дур види веќе му ја земаа. Против вакви тимови како Дортмунд Манџукич е далеку боље опција одлично изигра Манџо за мене. Данте,Алаба ѕверови исто и Мартинез топ. Милер многу потфрли незнам детето или го нема никаде или праи некои ѕверски потези

Gzlarsko remi, site toa zutite u gz se praeni!

Odlicna utakmica na MArtinez:cuc: Alaba i posebno Dante :cuc: Razocaran sum od MIler, iako ne treba da se kritikuva site izigraa borbeno!

Pokasno pojse!

Супер дерби, ефикасен натпревар. Алаба супериорен денеска а и Ројс и Геце одиграа супер. Суботиќ коа му се нафрли на Манџукич :icon_mrgr: не го пушташе. Мартинез истотака одигра одлично.

Требаше Гомез од прва да игра а не во 86-та влезе сите знаеме што квалитети има тој. Баерн играше подобро овој натпревар, барем тоа можам да го потврдам.

Мамицата у пи*ка на тој Вајденфелер,копиле мрсно,секоја утакмица со Баерн брани ко да нема утре у пм!!!

Штета стварно...Феноменално дерби,ама требаше на крајот да ја запечатат.3 феноменални шанси,2 уште пофеноменални одбрани....

Се на се,не сум задоволен,требаше да тепаме,подобри бевме,али јебига.Предноста е тука такада тераме даље!
--- надополнето: 1 декември 2012 во 21:07 ---
Многу бугарски голот,тоа ми е криво!

Тука се гледа дека Данте и Мартинез се ПОЈАЧУВАЊА НА МЕСТО

Тука се гледа дека Данте и Мартинез се ПОЈАЧУВАЊА НА МЕСТО

Мартинез феноменално!Храбро,ја држеше цела средина! Швајни Шајзе,брука денес,врска си немаше...Среќа што Мартинез беше над нивото и уште поголема штета е што не успеа да ја запечатаи утакмицата со гол!

Ептен ме изнервираа Дортмунд како се провлекоа денес,ама ние сме највише криви што не искористивме,иако на 2 пати ствари оној Вајденафдфдф од гз ги вадеше одбраните!

Цела утакмица без жолти картони. Браво. :cuc:

За жал, не ја гледав ама во Понеделник, си ја симнувам од тетка Замунда и ја пуштам....

За резултатот, го утнав типот...ама тоа е. Задоволен од делумно завземената жолта страна.

Само прво полувреме гледав после преку мобилен ко видов дека Баерн води вака бев :( Па на крај ко видов 1:1 со голот од Геце :icon_mrgr:. Иначе добар резултат за Дортмунд, реално во Минхен да поминеш без пораз е добро. И официјално на Баерн му честитам за титулата, нема шанса да не ја земете. Задоволен сум, нека тера Дортмунд понатака и нека биде на крај 2 или 3 и се си е во рамките на очекуваното :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom