Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фото: Со знаме и транспарент Јас сум МАКЕДОНЕЦ им се прошетал среде прослава на албанското знаме

Според фотографијата која се шири на социјалната мрежа фејсбук, за време на прославата на 100 годишнината од албанското знаме, кога улиците во Скопје беа обоени во црно црвено со знамето на двоглавиот орел, се појавил македонец кој со македонското знаме во рака и парола ,,ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ,, се прошетал меѓу оние што слават.
Под фотографијата на фејсбук пишува -
Браќа Македонци, на денот на албанското знаме се појави наш брат Македонец, со македонското знаме и со напис „Јас сум Македонец“…
Нема информации кој ја направил фотографијата и дали се работи за фото од денот на прославата на албанското знаме. На некои фејсбук профили се тврди дека фотографијата е стара од 2008 година, а други пак тврдат дека е тазе. Како и да е фотографијата се шири со огромна брзина на фејсбук.

http://mkd-news.com/foto-so-zname-i...proshetal-srede-proslava-na-albanskoto-zname/

inShare

Фото: Со знаме и транспарент Јас сум МАКЕДОНЕЦ им се прошетал среде прослава на албанското знаме

Според фотографијата која се шири на социјалната мрежа фејсбук, за време на прославата на 100 годишнината од албанското знаме, кога улиците во Скопје беа обоени во црно црвено со знамето на двоглавиот орел, се појавил македонец кој со македонското знаме во рака и парола ,,ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ,, се прошетал меѓу оние што слават.
Под фотографијата на фејсбук пишува -
Браќа Македонци, на денот на албанското знаме се појави наш брат Македонец, со македонското знаме и со напис „Јас сум Македонец“…
Нема информации кој ја направил фотографијата и дали се работи за фото од денот на прославата на албанското знаме. На некои фејсбук профили се тврди дека фотографијата е стара од 2008 година, а други пак тврдат дека е тазе. Како и да е фотографијата се шири со огромна брзина на фејсбук.

http://mkd-news.com/foto-so-zname-i...proshetal-srede-proslava-na-albanskoto-zname/

inShare
ЛАЖНА ВЕСТ!

Значи јас бев на протестов, ова е еден од протестите против Грчката политика одма после големиот протест после кој се отиде и пред нивна амвасада.
Не потпаѓајте под вакви глупи вести, отишол и шетал, тоа може само во сон некој да го направи.
Дури ако не се лажам овој протест беше организиран токму од кајгана.
Полицијата не сакаше да го запре сообраќајот, па тие што бевме помлади од Комити седевме на сред улица :)

А и луѓево од фотографијава ги знам, сега се 4 години постари одс сликава:icon_mrgr:
А и ќор да си пак ќе познаеш дека ова е сликано на раскрсницата пред собрание, а таму Орлите немаа никаков марш.

Паолата е наменета за Грците, ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ, неманикаква врска со маршот на Орлите.

Инаку извртена е и вистината во веста за 65-ка. Иако Албанците нападнале, сепак токму тие биле оние кои јаделе ќотек пошто и повозрасни Македонци им се приклучиле на двајцата 18 годишни. Е после педерчињата избегале надвор и гаѓале со камења по автобусот. Тоа е тоа педерското да им ебам се внатрешно, да им ебам жената внатрешна :icon_mrgr:

Citam komentari tuka i na fb i stalno nekoi kurnazi ja obvinuvaat drzavata za nemanje reakcija. Pa neli svacate deka narodot e drzava i deka narodot e toj sto gi pravi instituciite silni ili slabi. Momentalno Grujo ocenil deka nemame gz da se sprotistavime na sponite vo isto vreme koa vodime vojna za imeto i vlezot vo EU i kraj na prikaznata. Taktika na Filip vtori...Nikogas na mnogu frontovi. Jas mu veruvam.Vleguvame u EU i sponive se odseluvaat vo Svicarska,Belgija vojnata i celta ispolneta

Citam komentari tuka i na fb i stalno nekoi kurnazi ja obvinuvaat drzavata za nemanje reakcija. Pa neli svacate deka narodot e drzava i deka narodot e toj sto gi pravi instituciite silni ili slabi.
А ти дали си сигурен во ова?
Дали доволно ја познаваш земјата во која живееш?

А ти дали си сигурен во ова?
Дали доволно ја познаваш земјата во која живееш?
Da bidam iskren sponite ne gi svakam kako glavna opasnost za Makedonija...Poise me plasat ostanatite sosedi..Koa bi imale jaki evropski sojuznici sto mislite kolku vreme ke ni treba da izlezeme na kraj so 5-6000 radikalni sogradjani

Momentalno Grujo ocenil deka nemame gz da se sprotistavime na sponite vo isto vreme koa vodime vojna za imeto i vlezot vo EU i kraj na prikaznata. Taktika na Filip vtori...Nikogas na mnogu frontovi. Jas mu veruvam.Vleguvame u EU i sponive se odseluvaat vo Svicarska,Belgija vojnata i celta ispolneta
:pos::pos::pos:
Nice one bro :pos:
Војна за името :pos:
Како ја водиме војната за името?
2435046-boy-on-computer-with-cordless-mouse-and-keyboard.jpg

Што е со таа војна, еднаш во година ќе се соберат и ќе речат ќе ставите референца?
Нема да ставиме.
Следната година ќе ставите референца?
Нема да ставиме.
Дури којзнае и дали се согласуваат нашиве дека нема да ставиме, јас колку што знам и прифатија во еден период промена на име па Грците тогаш имаа уште поголеми барања.

Ајде божем нешто ново. Па јас уште кога бев основно, од 94 до 2002, во Чаир и Бутел секој деневно имаше тепачи на национална основа. Исто и во средно, во Моша постојано имаше тепачи, и во автобуси, и пред школо итн. Ама како им одговара на некои глави така се објавува.
Значи постојано последниве 15 години има тепачи, ама сега се преместија накај центар и од другата страна на Вардар, одма се прави галама. Ако има мужи нека се тепаат, ако не не излегувајте од дома.

Цело лето сум во чаршија и пешки си одам накај дома до Чаир, и никој ништо не ми рекол. Шансите за тепачка се исти како и во сите други места. Али кога ќе дојде некој од другиве населби во Чаир одма се приметува бе , што да ви кажам како Стојанка во City mall сте.

Ako dozvolime da ne tepaat 18% albanci ili na sekoi 4 makedonci eden spon i uste da ni zemat drzava togas ne zasluzuvame drzava. Kakvo plasenje bre so zborite..sramota e da placeme i kukame

Многу лесно се решаваат насилниците по автобусите,не мора со полиција,има и други начини..Нека направат 5-6 екипи од тоа рекетарите шо ги користат на избори и нека ги пуштат во смени да се возат по проблематичните линии.

Ako dozvolime da ne tepaat 18% albanci ili na sekoi 4 makedonci eden spon i uste da ni zemat drzava togas ne zasluzuvame drzava. Kakvo plasenje bre so zborite..sramota e da placeme i kukame
Народот не е државата друже. Барем не во Македонија. Кај нас државата е пет луќе, оние кои се во врвот на нивната партија, и оние задскриени играчи со нив ... знаеш за кој зборувам. Тоа што го цитираш"Народот е државата", кажано од некојси. важи во држави каде народот е стварно државата, пример Швајцарија, референдуми демократија, еднаквост....да не набројувам и други земји сега. Овде народот не е државата.

Народот не е државата друже. Барем не во Македонија. Кај нас државата е пет луќе, оние кои се во врвот на нивната партија, и оние задскриени играчи со нив ... знаеш за кој зборувам. Тоа што го цитираш"Народот е државата", кажано од некојси. важи во држави каде народот е стварно државата, пример Швајцарија, референдуми демократија, еднаквост....да не набројувам и други земји сега. Овде народот не е државата.
Sto mislis dali BC koa bi stanal premier na Japan bi uspeal da zatvori 30% od fabrikite i da otpustin
nekolku milioni rabotnici :-D Brane Hirosima vtor del :-D
i zgora na se pak da bide eden od klucnite politicki figuri u Japan :-D

Sto mislis dali BC koa bi stanal premier na Japan bi uspeal da zatvori 30% od fabrikite i da otpustin
nekolku milioni rabotnici :-D Brane Hirosima vtor del :-D
i zgora na se pak da bide eden od klucnite politicki figuri u Japan :-D

Така е ................ Буанко е куифф ............... :tapp: за сфе (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom