PIRATIC
diplomiran klozetar
Јас само кажав дека Европа беше убаво место за живот пред 20-30 години, но денес е само гето на паразитски раси коишто го зголемија криминалот, силувањата 20 пати.Во многу европски градови е небезбедно да се движиш во многу зони од градот кадешто е населено со имигранти од Африка и Азија.Тоа ми беше целата поента, а не некакви Евреи, идеологии и слично.
Виена, од преубав град, од лулка на европската култура стана гето на забулени Турчинки, Курди, Косоварки и други.Таму не стапнува полиција, затоа што кога се апси Турчин цел кварт се собира исто како кај нас со Косовариве.
ОК те сфаќам ти пред се кажуваш за демографските и популациони трендови во тие држави .......... јас конкретно се задржав на Економските неприлики во кои е западната пола Европа т.е. пола ЕУ ............. е сега ти тоа што викаш имало многу Азијати и Африканци во тие земји јес да е така, ама самите држави си се виновни, они си ги примиле па сега нека си ги трпат !
Германците сами си дозволиле да си примат толку милиони Турци, Арапи и Курди никој со сила не ги терал, исто и Французите кој ку* ги терал со сила да примат неколку милиони Црнци(од Суб-Сахарска Африка) и Арапи(од Магреб/Северна Африка), исто и Скандинавските држави кој ја терал Шведска на пр. да прими стотици илјади Азијати... исто и Британија кој ја терал со сила да прими милиони Пакистанци, Индијци и Црнци(од Суб-Сахарска Африка) !