Однос меѓу партнерите во врска

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Баш така, се остава „за увек“ - процес кој може да кажам почнав и јас да го реализирам од денеска. ;)
Нормално бе жено, после ќе почне да гејма некои игри со ирваси :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Нормално бе жено, после ќе почне да гејма некои игри со ирваси :D
Ќути Леа, на човек незгодно да му стане што форумот му ги отворил очите... :) ама мораше да се превземе нешто, важно првата „караница“ помина добро, без многу нервози. Можеби незнае што следува понатаму... :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За гејмање у врска и последици сеуште зборуваме:)
Домаќинките и онака не се интересни.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Баш така, се остава „за увек“ - процес кој може да кажам почнав и јас да го реализирам од денеска. ;)
По твоите постови во темава, процесот ти си го започнала уште многу одамна.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
немој, не го скокоткај. :)

гејмањето го засенува вашето јадење сладоледи, плачење кај другарки, промискуитет и што не како пребол - соберено.

да не очекуваш да ти дојде под џам да ти пее и моли да му се вратиш со ветување дека ќе стави линукс, оти на линкус не се гејма?

10 часа дота и ќе заборави како сте мирисале. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
10 часа дота и ќе заборави како сте мирисале. :)
Дај објасни што е тоа толку интересно што без прекин се игра? Јас неможам да сфатам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Дај објасни што е тоа толку интересно што без прекин се игра? Јас неможам да сфатам.
Иако имам дома, јас одамна остаив дота. Си гејмам рандом игри кои се продолжуват кога сакаш и не им уништуваш партија некому онлајн.
Иначе предизвикот е дека е онлајн, а сите ние си ги обожаваме е-пенисите.

Мислиш Алкарина ќе смени нешто вака со закани и реализации? Nobody wants a nag. Ако остави, ќе и се врати повеќе. Ама што знам јас, играм дота од пред 7 години и имам 4 годишна врска. :)

L

Luki Junior

Гостин
Јас играм игрички од време на време, ама никојпат не сам ја разбирал дотата. Кантер играах со ботове, на времето.. И оште не можам да ја разберам ВоВ, Дота, и слични стратегии... И ако мојта невеста седе по 10 саата без прекин, и јас би и преговорил дека ного дреме по игрите, а не ми праа ќефо как шо е ред.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Иако имам дома, јас одамна остаив дота. Си гејмам рандом игри кои се продолжуват кога сакаш и не им уништуваш партија некому онлајн.

Мислиш Алкарина ќе смени нешто вака со закани и реализации? Nobody wants a nag. Ако остави, ќе и се врати повеќе. Ама што знам јас, играм дота од пред 7 години и имам 4 годишна врска. :)
Ако го земиме примерот на Алкарина тогаш ти преостанува уште една година да бидеш во врска...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Тоа сакам да ми објасниш, значи играва се игра онлајн и повеќе души зависат од тебе? Оти знам некои чудовишта имаше, па херои си праи, па се договараат саат за дота, толкаво магаре :) И шо ако си станеш од играта ќе загубат ли сите?
Алкарина ништо нема да смени кај него, освен него јас така мислам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Ако го земиме примерот на Алкарина тогаш ти преостанува уште една година да бидеш во врска...
Mojata devojka ne e Alkarina. :P
Si gi izigrala kartite, a sigurno ne gi izigrala so zakani, uceni I raskinuvanja.
Kako sto napomenav, odamna ne igram dota. Tuka doaga do izraz zwobnosta no megutoa I ostroumnosta na zenskiot rod. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мал е вот, плус не живеат заедно, ова е проблем во заедничко живеење. Иначе да не го гледаш пред очи 24 часа, сигурно е полесно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Тоа сакам да ми објасниш, значи играва се игра онлајн и повеќе души зависат од тебе? Оти знам некои чудовишта имаше, па херои си праи, па се договараат саат за дота, толкаво магаре :) И шо ако си станеш од играта ќе загубат ли сите?
Алкарина ништо нема да смени кај него, освен него јас така мислам.
Алкарина преку тој начин верувај нема да го смени, егото е прилично заебана работа, ама може да заебан начин да добие тоа што сака. :)
Иначе се игра тимови, 5вс5, и еден ако заеба за да има секс, и другите ги ебе аутмацки, дека 4 на 5 нема баланс, и гејмерски кажано се уништува цела игра. :)

Иначе најдобро решение е групно гејмање, играме виртуелен фудбал преку 2-3 вечери, религиозно, али сите си носиме женски и си се занимаваат. :D

Мал е вот, плус не живеат заедно, ова е проблем во заедничко живеење. Иначе да не го гледаш пред очи 24 часа, сигурно е полесно.
Ова иде како твој аргумент, пошо имаш време и за гејмање и за секс, како нема да настанат проблеми кога ја чекам викенд да си го ладам и гејмам, она иде за секс? :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе ги заборавев и турнирите кои се одржуваат. Страшно. Подготовки, стратегии, оток.

Kajgana Shop

На врв Bottom