M
Muranyi
Гостин
Ццц,баш сум профи за моето место.Ах АХ АХ дури сега се ми е јасно во врска со здравството
п.с ништо лично
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ццц,баш сум профи за моето место.Ах АХ АХ дури сега се ми е јасно во врска со здравството
п.с ништо лично
Баш тогаш, ете провери ако не ми веруваш.Сакаш да кажеш дека ова се случува најчесто кога ги фаќаат на дело,изненаџење фактор?
Не,таму каде што работам не се штрајкува,поточно не е возможно да се штрајкува.Да не штрајкуваш и ти сега со лекариве ?инаку најчесто така се случува
Мрзлив си малку ..објаснето е повеќе пати низ тематаАко знае некој ајде медицински нека ни објасни како дошло до тоа заглавување![]()
Нешто во лаички термини за лаици како мене ако може, латински изрази не поштувам многуМрзлив си малку ..објаснето е повеќе пати низ темата
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_captivus
На Англиски еНешто во лаички термини за лаици како мене ако може, латински изрази не поштувам многу![]()
Penis captivus should not be confused withvaginismus, though a relation between the supposed event of penis captivus and the occurrence of vaginismus is assumed in the existing descriptions.На Англиски е
Што има тука на Латински ?Penis captivus should not be confused withvaginismus, though a relation between the supposed event of penis captivus and the occurrence of vaginismus is assumed in the existing descriptions.
Кој дел од ЛАТИНСКИ ИЗРАЗИ не ти е јасен?
Captivus - ЗаробеништвоШто има тука на Латински ?
Penis captivus describes a supposed event that occurs in rare instances during heterosexualintercourse when the muscles in the vagina clamp down on the penis much more firmly than usual
Е де , курот е во заробеништво на вагинатаCaptivus - Заробеништво