Функционер и секретарка се заглавиле при секс во Струга - ги одлепувала Брза помош

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да кажеш дека ова се случува најчесто кога ги фаќаат на дело,изненаџење фактор?
Баш тогаш, ете провери ако не ми веруваш.
Оди им на некој кој се еб....т во кола и со сета сила исчукај му на хауба ама онака машки.
А да и бегај пошто ако не се заглават ако те стигни машкото ке биди весело:)

Да не штрајкуваш и ти сега со лекариве ? :D инаку најчесто така се случува

Све е возможно ,штом ова е возможно и тоа што тој гледал филм и излегол да ја пали амбасадата на сад све е можно :pos:

Ако знае некој ајде медицински нека ни објасни како дошло до тоа заглавување :)

Ко го пикат до крај, кој му е крив.
Море убо мене вака шо не ми се имат десено, фала ти Боже, Господ здравје да ти дајт.

На Англиски е
Penis captivus should not be confused withvaginismus, though a relation between the supposed event of penis captivus and the occurrence of vaginismus is assumed in the existing descriptions.
Кој дел од ЛАТИНСКИ ИЗРАЗИ не ти е јасен?

Penis captivus should not be confused withvaginismus, though a relation between the supposed event of penis captivus and the occurrence of vaginismus is assumed in the existing descriptions.
Кој дел од ЛАТИНСКИ ИЗРАЗИ не ти е јасен?
Што има тука на Латински ?
Penis captivus describes a supposed event that occurs in rare instances during heterosexual intercourse when the muscles in the vagina clamp down on the penis much more firmly than usual

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom