N
Nicky Santoro
Гостин
не е исто фудбал и нба во ред тоа.Не реков јас дека Анжи е намести, се огласи тој што требаше и кажа дека цел свет се кладел на неа.Можеш слободно да ги видеш головите и сам да си процениш.Фудбал и кошарка не е исто, НБА и руска фудбалска лига мислам дека не е за споредување, башка зошто да не, демек не е можно да се даде гол во 91 минута? Или мора секоја утакмица што ќе заврши прелаз или на која што ќе падне гол во судиското продлжение да биде местена? Не викам дека не се мести, се мести и тоа на велико ама ова вчера е далеку од местење. Како што пишав погоре, еден тим во НБА не го сочинуваат двајца играчи, туку 12 и плус уште неколку кои служат како резерви и кои смеат да бидат пријавени како играчи од тимот. И да знаеш дека сите 15тина играчи знаат да играат кошарка. Вчера можеби не играа најдобрите за Спарс но затоа имаа други момци кои едвај чекаат да добијат шанса и да се докажат, буквално гинат на терен и затоа не ми е ништо чудно што Мајами не тепал убедливо. Згора на тоа Спарси го имаат најдобриот тренер во НБА моментално така да џабе е да зборувам понатаму.
Абе ај врска си нема ова, каде се Швајцарија и Австрија?Тие треба први да бидат.
![]()
И што ако е вртел во последна минута мајами?Не е вртеше во последна секунда....минута е премногу за нба , нели?Да не влегуваме во детали,утакмицава не беше во ред и тоа е.Јас не видов ситуација во која мајами е пред пораз и неможе да се врати.И да не влезеше тројката на ален имаше уште 23 секунди.Одкаде знаеш ти што ќе се случуваше во нив?