Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
39515752326778101705916.jpg

Ако има мирољубив договор нема да има опасност за војна, но ако грците не сакаат да се договорат тогаш се е можно, албанското прашање секогаш ќе биде отворено доколку не се признаваат албанското малцинство во цела Грција и да добиат права како што им доликува, права исти како во Македонија.............
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:33 ---

Си поминал среде албанци и не те тепале? Чудно.........
Вие да војувате со Грција?!!:eek:Молим те дај не ме јеби!Вие можете само бостанот да им го берете таму и да менувате постелини додека некој турист се тушира.

Пола Албанија е во грчки раце, а најголем православен храм во Албанија се прави од страна на Грчката православна црква во срцето на Тирна..Еден куп Албанци почнаа Грци да се пишуваат, а они таму војна ти спремале:eek:

ќе каже ли некој шип дека се срами од некои постапки што се случија деновиве? или СЕ е оправдано? јас како прв ќе го осудам доручекот што беше поставен тука.
е сега, дали е оправдано палење знаме? дали е оправдано пукање со огнено оружје? дали ..... ај да не набројувам (органи, дрога.....), има многу. но пак ќе прашам, дали некој од вас ги осудува овие работи и се срами од нив? јавно да го каже тоа.

dosta bre makedoncinja/ ne se glupirajte mnogu ne gledate li deka cel svet si igra kurot so vas. nikoj ne ve priznava ni jazik ni ime ni pismo ni crkva nisto nemate priznaeno. 100% ste vestacka nacija. neli primetujete deka sesto ova sto se slucuva so makedonija e se planirano od golemite sili .jas ve uveruvam deka nemate da postoite kako drzava naj vise uste 5 godini. a albancive se skoro 10 miliona .i nemojte da gi merete so nas nie si imame jaki prijateli sto vie samo mozete da gi sonuvate i ajde ne jadete previse zasto nikoj ne ve ebe ni 2% .caoooo///:pos:

Вие да војувате со Грција?!!:eek:Молим те дај не ме јеби!Вие можете само бостанот да им го берете таму и да менувате постелини додека некој турист се тушира.

Пола Албанија е во грчки раце, а најголем православен храм во Албанија се прави од страна на Грчката православна црква во срцето на Тирна..Еден куп Албанци почнаа Грци да се пишуваат, а они таму војна ти спремале:eek:

Тоа се велеше и за србите, но се случи.............
Не викам директна војна меѓу државите, туку изолиран конфликт кои ќе придонесе притисок кон грчката страна да се договори.............
Не мислам дека тоа сега ќе се случи, ќе минат некои години...................
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 23:02 ---
ќе каже ли некој шип дека се срами од некои постапки што се случија деновиве? или СЕ е оправдано? јас како прв ќе го осудам доручекот што беше поставен тука.
е сега, дали е оправдано палење знаме? дали е оправдано пукање со огнено оружје? дали ..... ај да не набројувам (органи, дрога.....), има многу. но пак ќе прашам, дали некој од вас ги осудува овие работи и се срами од нив? јавно да го каже тоа.

Додека ти ме викаш шип, очекуваш осуда????? браво! ама си рационален.............

Dardan-ia Нелегалниот споменик на двоглав орел ќе си стои на битпазар или ќе се дислоцира?

Ќе остане , тој ќе биде контраодговор на лавовите, зарем не сакаш и ти зоолошката да биде богата со разни разни врсти.

Тоа се велеше и за србите, но се случи.............
Не викам директна војна меѓу државите, туку изолиран конфликт кои ќе придонесе притисок кон грчката страна да се договори.............
Не мислам дека тоа сега ќе се случи, ќе минат некои години...................
Тоа се случи со Србија, затоа што на Западот така одговараше да се растури Србија и влијанието на Русија на Балканот, а не дека го боли стапот за едно диво племе што незнае да разликува жена од коза.Затоа сега на пола Запад им се крева коса кога Шипо им се насели во нивна земја.

другар ми не се вреѓа. не знам зошто ти се вреѓаш? ја тоа од милина му викам на него, па еве и на тебе. тоа е исто ко на педер да му кажеш дека е педер хахаахахахах. или на македонец дека е македонец :LOL:
ај те молам ме интересира твојот/вашиот став за некои од набројаните работи

До сега немам видено христијанин да разнесе црква со бомба,а секој ден има случки каде муслимани разнеле џамии во вис.И некој спомна нешто демек да не бил исламот дрн,дрн,дрн

:love: Добродојде Рамуше
Харадинај Премиер на Косово, Тачи ПРЕТСЕДАТЕЛ
А хирургот за органи што ќе биде? Мајка Тереза?
Иди земи ванглата и по торта,гарант ќе се дели на Косово:pos:
Додека се дели тортата, косоварите наредени во редици и измеѓу говор на Милошевиќ:

Тоа се случи со Србија, затоа што на Западот така одговараше да се растури Србија и влијанието на Русија на Балканот, а не дека го боли стапот за едно диво племе што незнае да разликува жена од коза.Затоа сега на пола Запад им се крева коса кога Шипо им се насели во нивна земја.

тоа го велиш ти..........но пола Запад затвара воени криминалци срби и македонци а не албанци............
Денеска сите во Европа и во светот ја имаат добиено крајната слика за балканот, кој е агресорот а кој е добрата страна...........

До сега немам видено христијанин да разнесе црква со бомба,а секој ден има случки каде муслимани разнеле џамии во вис.И некој спомна нешто демек да не бил исламот дрн,дрн,дрн[/qujas dosega nikogas nemam slusnato vakvo glupo nesto prvpat od tebe slusam musliman ne moze da stava bomba u crkva a ostaj camija a tie sto stavat bombi vo camije i crkve ne su muslimani eve ti kolku si razbiras zatoa sto veruvas na sesto sto leti. a xristijanin moze da se e... so negova kerka da ja prodava ona na ulica imam primer za toa i mnogu.

dosta bre makedoncinja/ ne se glupirajte mnogu ne gledate li deka cel svet si igra kurot so vas. nikoj ne ve priznava ni jazik ni ime ni pismo ni crkva nisto nemate priznaeno. 100% ste vestacka nacija. neli primetujete deka sesto ova sto se slucuva so makedonija e se planirano od golemite sili .jas ve uveruvam deka nemate da postoite kako drzava naj vise uste 5 godini. a albancive se skoro 10 miliona .i nemojte da gi merete so nas nie si imame jaki prijateli sto vie samo mozete da gi sonuvate i ajde ne jadete previse zasto nikoj ne ve ebe ni 2% .caoooo///:pos:
Затоа кога одите во Црна Гора, Хрватска, Бугарија и други земји кажувате дека се викате Бојан, Иван, Петар, Горан, затоа што сите ве сакаат и обожаваат.Еден куп примери имам такви.И тие странци што доаѓаат во Македонија се дружат со Македонци, а не со Албанци.После три дена им станува јасно колку е часот.Може нема да постоиме, а може и ќе постоиме.Само ќе видиме како Албанија ќе постои со 40% православно албанизирано население коешто се повеќе и повеќе се буди.Во Мала Преспа не постои Албанија, во други делови со Грци исто не постои Албанија.Таму Албанци не стапнуваат.

Македонците може да имаат нерешени национални прашања со Бугари и Срби, но обичен народ секогаш прв ќе излезе во пресрет на Македонецт.Тоа ти го потврдија и многуте Бугари тука на форумот со изјави.Највеќе оружје Македонија доби од Бугарија, Србија, Украина, Русија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom