- Член од
- 1 јуни 2012
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
дали некој знае каде се продаваат vans патики у скопје?
Ги немаат , многуууу мал избор на Vans има кај нас.Aj vise, koga otvorivte tema, da si go postiram mojot omilen model xD
Vans chukka low
Treba da si gi kupam, ama nikako da otidam da vidam dali gi donele vo Skopje, poso tuka kasnat edno 3 godini modelite, nali.
Taman za naredna sezona od esen da gi utopam ovie )
Mislev da si naracuvam, ali me mrzi da baram I zaboravam sekogas I si naogjam nekoi drugi paticinja/kondurcinja I slicno xDГи немаат , многуууу мал избор на Vans има кај нас.
Ја Old Skool чекав 4 години и на крај (пред некоја недела) си ги порачав после 4 години барање и конечно ми стигнаа, јебига.
Ако можеш најди некој да ти ги прати по странство Vans Chukka Low, ако не ... ќе си причакаме уште 2 месеца, со надеж дека во тоа Скопје Сити Мол ќе има нешто.
ааа еве ме го спасувам светот од неволјиMislev da si naracuvam, ali me mrzi da baram I zaboravam sekogas I si naogjam nekoi drugi paticinja/kondurcinja I slicno xD
Minatata godina si kupiv adidaski od Solun I dobro me sluzat, uste se vo sostojba "novi", a gi imam godina I pol. Moze I deka fancy sum stanata, pa ne nosam patiki sekoj den
Za street modeli, na vans I'm nema ramni <3
Inace, dobar izbor za old skool <3
Violent Femme, kaj si be, hipik?
Поскапи се од 500-1400 денари разлика иам приметено по продавнициве за skate патики.Како се движат цените за Slip on патики тука кај нас ? исти се како во странство или поскапи ???
Колку ти излегоа?Од официјалната страна ли ги нарача?Ги немаат , многуууу мал избор на Vans има кај нас.
Ја Old Skool чекав 4 години и на крај (пред некоја недела) си ги порачав после 4 години барање и конечно ми стигнаа, јебига.
Ако можеш најди некој да ти ги прати по странство Vans Chukka Low, ако не ... ќе си причакаме уште 2 месеца, со надеж дека во тоа Скопје Сити Мол ќе има нешто.
Не, преку пријателка од странство.Колку ти излегоа?Од официјалната страна ли ги нарача?
Овие ги имаш во ГТЦ, од страна на жена парк. А можда и Etnies да има...ај веќе глдам отворена е тема...........освен ванс каде во скопје има од следниве...DC, Volcom, Element, Quiksilver, Neef, The Hundreds, Roxy, Etnies, Fallen, Circa, Independent, Osiris, Plan B, Supra.. и дали има уствари?
Во Ex shop има Etnies и Fallen (за Supra не сум сигурна).ај веќе глдам отворена е тема...........освен ванс каде во скопје има од следниве...DC, Volcom, Element, Quiksilver, Neef, The Hundreds, Roxy, Etnies, Fallen, Circa, Independent, Osiris, Plan B, Supra.. и дали има уствари?