VANS патики

Член од
1 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
дали некој знае каде се продаваат vans патики у скопје?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.746
Имаш у Меднес, тоа ти е одма до Custom Pub, во близина тука ти е и Шпанска Амбасада, карши нив. Ако не ти се познати локациите, после Прокредит Банка на крај на Партизанска ( лево ти е зградата на T Mobile ) десно вртиш и од спротивна страна ти боде очи пабов, нема теорија да утнеш,
Знам и во Беверли имаше ама пред некој ден поминав гледам затвориле a може некаде е преместена продавницата појма неам ( ова некој ако има инфо за преместување нека каже ), друга локација во СК незнам, ваљда има ама и во Меднес имаш бајаги избор, али и прилично скапо е.

Во eX Shop карши Вулкан незнам дал имаа Ванс, не ми текнува, провери и таму има добар избор на патики али оние Етнис ако не се лажам продаваа.

п.с. Првери и у скејтшопот карши Аја

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Aj vise, koga otvorivte tema, da si go postiram mojot omilen model xD

Vans chukka low :)
Treba da si gi kupam, ama nikako da otidam da vidam dali gi donele vo Skopje, poso tuka kasnat edno 3 godini modelite, nali.
Taman za naredna sezona od esen da gi utopam ovie :))

Inaku, poseduvam:
Vans Mercer od pred 6 godini.

Vans Lyndon od pred 3 i pol.

I dvata uste si gi nosam od vreme-na vreme, koga kje posakam da bidam streeter \m/
Samo so mi se smeni stilot u megjuvreme i ne sum vrekje streeter -.-
Smizla stanav -.-

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Aj vise, koga otvorivte tema, da si go postiram mojot omilen model xD

Vans chukka low :)
Treba da si gi kupam, ama nikako da otidam da vidam dali gi donele vo Skopje, poso tuka kasnat edno 3 godini modelite, nali.
Taman za naredna sezona od esen da gi utopam ovie :))
Ги немаат , многуууу мал избор на Vans има кај нас.
Ја Old Skool чекав 4 години и на крај (пред некоја недела) си ги порачав после 4 години барање и конечно ми стигнаа, јебига.

Ако можеш најди некој да ти ги прати по странство Vans Chukka Low, ако не ... ќе си причакаме уште 2 месеца, со надеж дека во тоа Скопје Сити Мол ќе има нешто.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525

Леле ја овие ги сакам :(

и овие ...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ја Old Skool чекав 4 години и на крај (пред некоја недела) си ги порачав после 4 години барање и конечно ми стигнаа, јебига.

Ако можеш најди некој да ти ги прати по странство Vans Chukka Low, ако не ... ќе си причакаме уште 2 месеца, со надеж дека во тоа Скопје Сити Мол ќе има нешто.
Mislev da si naracuvam, ali me mrzi da baram I zaboravam sekogas I si naogjam nekoi drugi paticinja/kondurcinja I slicno xD
Minatata godina si kupiv adidaski od Solun I dobro me sluzat, uste se vo sostojba "novi", a gi imam godina I pol. Moze I deka fancy sum stanata, pa ne nosam patiki sekoj den :D
Za street modeli, na vans I'm nema ramni <3
Inace, dobar izbor za old skool <3

Violent Femme, kaj si be, hipik? :D

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Mislev da si naracuvam, ali me mrzi da baram I zaboravam sekogas I si naogjam nekoi drugi paticinja/kondurcinja I slicno xD
Minatata godina si kupiv adidaski od Solun I dobro me sluzat, uste se vo sostojba "novi", a gi imam godina I pol. Moze I deka fancy sum stanata, pa ne nosam patiki sekoj den :D
Za street modeli, na vans I'm nema ramni <3
Inace, dobar izbor za old skool <3

Violent Femme, kaj si be, hipik? :D
ааа еве ме го спасувам светот од неволји :D :свиркам:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Како се движат цените за Slip on патики тука кај нас ? исти се како во странство или поскапи ???

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Како се движат цените за Slip on патики тука кај нас ? исти се како во странство или поскапи ???
Поскапи се од 500-1400 денари разлика иам приметено по продавнициве за skate патики.
У Њу Јоркер имаш едино евтини, ама неможам да ти гарантирам за квалитет.

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261

Колку ти излегоа?Од официјалната страна ли ги нарача?

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Колку ти излегоа?Од официјалната страна ли ги нарача?
Не, преку пријателка од странство.
Ама имам другарче што порача , од 55$ колку што беа на страната му искочија околу 3700 денари преку amazon.

Foxboro

Red Army-General
Член од
11 јули 2012
Мислења
90
Поени од реакции
59
ај веќе глдам отворена е тема...........освен ванс каде во скопје има од следниве...DC, Volcom, Element, Quiksilver, Neef, The Hundreds, Roxy, Etnies, Fallen, Circa, Independent, Osiris, Plan B, Supra.. и дали има уствари? ;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
ај веќе глдам отворена е тема...........освен ванс каде во скопје има од следниве...DC, Volcom, Element, Quiksilver, Neef, The Hundreds, Roxy, Etnies, Fallen, Circa, Independent, Osiris, Plan B, Supra.. и дали има уствари? ;)
Овие ги имаш во ГТЦ, од страна на жена парк. А можда и Etnies да има...

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Во Ex shop има Etnies и Fallen (за Supra не сум сигурна).
Во Roxy има Roxy, Quiksilver, DC.
Во Madness има Osiris.
Во Drop In има Independent и Circa.

Моја препорака: Osiris или Globe. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom