Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:love: Добродојде Рамуше
Харадинај Премиер на Косово, Тачи ПРЕТСЕДАТЕЛ
Ослободен Србин осуден за воени злосторства на Косово

Текст: Макфакс
Регион | 29 ноември 2012
osloboden-srbin-osuden-za-voeni-zlostorstva-na-kosovo-111478.jpg
Шведскиот суд го ослободи српскиот државјанин Милиќ Мартиновиќ, кој во јануари беше осуден на доживотен затвор поради злосторства сторени на текот на војната на Косово во 1999 година, соопшти шведскиот адвокат Бертил Шултц.

Според адвокатот, Мартиновиќ е пуштен на слобода неколку дена пред завршувањето на жалбената постапка, но сè уште не е објавено образложението за ослободителната пресуда.
Милиќ Мартиновиќ (35) беше уапсен во 2010 година во Шведска, каде што е осуден за тешки злосторства против човештвото, вклучувајќи убиства, обиди за убиства и учествување во убиството на 41 лице во селото Ќушка, на 14 мај 1999 година.
Според изјави на сведоци, тој бил припадник на специјалните полициски единици чија задача била да најдат и погубат „терористи“ во селото.
Мартиновиќ ги негираше сите обвинувања, а неговата одбрана тврдеше дека тој има алиби дека никогаш не бил во наведеното село.

http://kajgana.com/osloboden-srbin-osuden-za-voeni-zlostorstva-na-kosovo

Еве дел од амбиентот при прославата на денот на Албанското знаме. Што ти е цивилизација.култура. образование,европски стандарди европски вредности и евроатлански интеграции:love: Ртттттт ртттттт ,пау пау пау X 1 000 000

a sto ima vrska ovoj kosovarot i srbinot so temava????? gi oslobodile i?????

Нема де.

Ама шпонецов одозгора го постира тоа за Харадинај, да испровоцира:P
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 10:56 ---
Леандра т.н македонка се пали по срби остај :pos:

Абе бар еднаш д ачујам дека некој с епали на шип тари, па макар и на шала да е кажано.

Харадинај Премиер на Косово, Тачи ПРЕТСЕДАТЕЛ
Грешка, од која внатреполитички ќе поентира Албин Курти, а на српските пријатели низ светот ќе им даде аргумент плус и ќе им ја отежне работата на Американците. За Косово да направи исчекор им требаат политички претставници од типот на Ругова, а не на Харадинај. Но, ако некој е понеспособен за водење држава од Македонците, тоа се косовските Албанци.

:love: абе срцка колам сечам торта за тебе хахахахха
Кога ќе ми се обратиш со срцка некако ко језа да ме фаќа, си замислувам шо фаца вртиш и така неубаво ми доаѓа.

Љољ не се срами од својот народ што си извади очи за торта, им ја газат и они лапаат :pos:
Цивилизираност на дело. Е тоа е тоа албанезо она што го зборуваме, немој да се љутиш еј. Сурова е реалноста.
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 09:26 ---

Кај виделе бе овие торта, плус газена :pos:
Љубим им фацу, види што личота се.

http://www.youtube.com/watch?v=1TNhAsWbjpA
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 11:06 ---
Кога ќе ми се обратиш со срцка некако ко језа да ме фаќа, си замислувам шо фаца вртиш и така неубаво ми доаѓа.

http://www.youtube.com/watch?v=UczNiEWdEW4

Што е крив шип.тарот за убавецот на 0:15

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom