M
Muranyi
Гостин
Иди земи ванглата и по торта,гарант ќе се дели на КосовоДобродојде Рамуше
Харадинај Премиер на Косово, Тачи ПРЕТСЕДАТЕЛ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди земи ванглата и по торта,гарант ќе се дели на КосовоДобродојде Рамуше
Буби мирен ајде во колиба да седешИди земи ванглата и по торта,гарант ќе се дели на Косово![]()
Ослободен Србин осуден за воени злосторства на КосовоДобродојде Рамуше
Добродојде Рамуше
Леандра т.н македонка се пали по срби остајa sto ima vrska ovoj kosovarot i srbinot so temava????? gi oslobodile i?????
a sto ima vrska ovoj kosovarot i srbinot so temava????? gi oslobodile i?????
Леандра т.н македонка се пали по срби остај![]()
Грешка, од која внатреполитички ќе поентира Албин Курти, а на српските пријатели низ светот ќе им даде аргумент плус и ќе им ја отежне работата на Американците. За Косово да направи исчекор им требаат политички претставници од типот на Ругова, а не на Харадинај. Но, ако некој е понеспособен за водење држава од Македонците, тоа се косовските Албанци.Харадинај Премиер на Косово, Тачи ПРЕТСЕДАТЕЛ
Леандра т.н македонка се пали по срби остај![]()
Не бе грешка си, по торта се паљам, кољам, тепам, викам да стасам до неа.
Па ти кај си слушнал Цвеќе , Букет интири минтри да однесеш.абе срцка колам сечам торта за тебе хахахахха
Кога ќе ми се обратиш со срцка некако ко језа да ме фаќа, си замислувам шо фаца вртиш и така неубаво ми доаѓа.абе срцка колам сечам торта за тебе хахахахха
Љољ не се срами од својот народ што си извади очи за торта, им ја газат и они лапаат
Цивилизираност на дело. Е тоа е тоа албанезо она што го зборуваме, немој да се љутиш еј. Сурова е реалноста.
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 09:26 ---
Кај виделе бе овие торта, плус газена
Љубим им фацу, види што личота се.
Кога ќе ми се обратиш со срцка некако ко језа да ме фаќа, си замислувам шо фаца вртиш и така неубаво ми доаѓа.