Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
deni_m Gospodza aj gleaj si toa ku*ot...odi smeni si pelena i vrati se da diskutirash......aj moljim ti se....
nego @dardania ne mi odgovori na prasnajeto ...zosto vo NYC tvoite pokraj iskubanata kokoska go veat i americkoto zname ..uste go cudim ?

МАкеоднија ти е татковина. Ама ти не ја сакаш, и не се трудиш за нејзиниот напредок
Ма што изнакажа сега:cool:

Не си шфајцарец, туку странец.

МАкеоднија ти е татковина. Ама ти не ја сакаш, и не се трудиш за нејзиниот напредок.

За што сте квалификувани вие?

ПАзи пукање со калашњиков на свадби и у шума, шверцање дрога, излагање на протести да с ебранат убијци на деца, убивање каури и слично не се сметаат за кавлификации, за добар работа.

Со горенаведените квалификации можеш д абидеш само пратеник или евентуално у администраицја, ништо друго.
ne v greska si Makedonija e moja tatkovina kolku e i tvoja ja pocituvam. gi plakam site smetki redovno poresot go plakam redovno. no ona ne me pocituva mene. visoko obrazoven. zavrseno imam ekonomsko, vo STULOVIOT UNIVERZITET. A NEMAM RABOTA SKORO 4 GODINI. rabra li sea kaj e razlikava ti pametnjaku.

Имам и тоа какво оправдување. Јас не посегнав по пушка во 2001. и не убивав Албанци. Од тогаш па навака, албанците се должни на оваа држава и на Македонскиот народ, затоа што пукаа врз своите сограѓани. Реакцијата на Македонскиот народ е разбирлива, сосема разбирлива...

Никогаш не било посегнато по населението, идеологијата на ОНА била да се бори против институциите.................
1997- што се случи?

МАкеоднија ти е татковина. Ама ти не ја сакаш, и не се трудиш за нејзиниот напредок

ne v greska si Makedonija e moja tatkovina kolku e i tvoja ja pocituvam. gi plakam site smetki redovno poresot go plakam redovno. no ona ne me pocituva mene. visoko obrazoven. zavrseno imam ekonomsko, vo STULOVIOT UNIVERZITET. A NEMAM RABOTA SKORO 4 GODINI. rabra li sea kaj e razlikava ti pametnjaku.

РАзбрав бе у Штуловиот е.:D

Шо не си завршил на Кирил и Методиј?
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 23:41 ---
Никогаш не било посегнато по населението, идеологијата на ОНА била да се бори против институциите.................
1997- што се случи?

Предноста на форумот е што ќе кажеш ваква идиотштина, како у болдот, и нема ништо да ти фали:pipi:

РАзбрав бе у Штуловиот е.:D

Шо не си завршил на Кирил и Методиј?[/quEve ti moj dragi sograganinu kaj e razlikata megu tebe i mene zasto tvojot prv zbor odma me potsetuva na diskriminacija.
a stuloviot neli se naoga vo makedonija i vo makedonska teritorija. znaci ti stuloviot univerzitet i kiril i metodi gi sporeduvas so toa deka edniot e albanski a drugiot makedonski;/.

А што, само ти си таков?

quEve ti moj dragi sograganinu kaj e razlikata megu tebe i mene zasto tvojot prv zbor odma me potsetuva na diskriminacija.
a stuloviot neli se naoga vo makedonija i vo makedonska teritorija. znaci ti stuloviot univerzitet i kiril i metodi gi sporeduvas so toa deka edniot e albanski a drugiot makedonski;/.

deni_m

Џабе везеш, јасна ти е разликата.

Само некој ти го пере мозокот дека нема работа оти си албанец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom