Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
па нема везе, важно faster than 90% of mk
близу ftw?

Вака “убаво“ изгледаат брзиниве со оглед на тоа подобар од 90% корисници од Македонија ама во пракса многу често едвај и страна отвара (вчера едно 2-3 саати така). Се мислам да ги сменам ама и другиве се катастрофа ..

Дали знаете колку троши Google street view? Сум го потрошил лимитот, па се чудам на што, освен јутјуб ништо друго не сум спуштал.

Можда не треба тука дапрашам али не знам каде на друго место да прашам.
Епа вака:
Отидов на Nvidia.com за да апдејтирам видео драјвер.
инсталирав,рестартирав ПЦ и сега кога ми се пушти ПЦто неможам да сменам резолцуција што автоматски е ставена на најсалбо.

Troubleshooting не ми помага само ми вика да апдејтирам драјвер а тоа веќе го имам направено така да ....

Можда не треба тука дапрашам али не знам каде на друго место да прашам.
Епа вака:
Отидов на Nvidia.com за да апдејтирам видео драјвер.
инсталирав,рестартирав ПЦ и сега кога ми се пушти ПЦто неможам да сменам резолцуција што автоматски е ставена на најсалбо.

Troubleshooting не ми помага само ми вика да апдејтирам драјвер а тоа веќе го имам направено така да ....
можно е да си симнал некои бета драјвери
симни некои 1-2 верзии постари драјвери
http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
избриши све што имаш од нвидиа сега и инсталирај ги постарите
а зашто правиш драјвер апдејт, онака или имаш проблеми со нови игри?
ако ти е само за онака најдобро врати си се најстарите
if it aint broke dont fix it

Ми треба помош од некој од вас. Треба да спуштам неколку книги од scribd.com ама ми бара premium account user.
Прашањето е дали има некоја финта како можам да ги спуштам книгите без да плаќам или има некој доброволец да ми даде јузер за да ги спуштам?
Поштен сум, не крадам !

некое чаре да се префрлат пари од пејпал на манибукерс или некој што има активни акаунти да помоге ке има секако и за него процент

Ми треба помош од некој од вас. Треба да спуштам неколку книги од scribd.com ама ми бара premium account user.
Прашањето е дали има некоја финта како можам да ги спуштам книгите без да плаќам или има некој доброволец да ми даде јузер за да ги спуштам?
Поштен сум, не крадам !
Можеш да спуштеш книга така што ке уплоадираш некоја од тебе. Значи коа претиснеш доунлоад имаш опција да уплоадираш некоја книга,скрипта или што и да имаш во моментот и да ја симнеш книгата што ја сакаш.

Нема шанси !
Има шанси само треба да се најде некој што има и на пејпал и на манибукерс акаунт јас му праќам на него на пејпал одредена сума , тој мене на манибукерс (секако ке има нешто ќар и за него)

Можеш да спуштеш книга така што ке уплоадираш некоја од тебе. Значи коа претиснеш доунлоад имаш опција да уплоадираш некоја книга,скрипта или што и да имаш во моментот и да ја симнеш книгата што ја сакаш.

Фала ти многу, ја видов опцијата ама не ми беше верно дека ќе функционира :pos:

Незнам дали на темава или некоја друга на форумов налетав на линк од it.com.mk за оптимизација на chrome-от и youtube највеќе за buffering-от и load-ирањето на видеата, арно ама никако не можам да ја најдам во последниве саат време. Help?:eek:

Незнам дали на темава или некоја друга на форумов налетав на линк од it.com.mk за оптимизација на chrome-от и youtube највеќе за buffering-от и load-ирањето на видеата, арно ама никако не можам да ја најдам во последниве саат време. Help?:eek:

Ова го бараше?

.koga sakam da simnuvam od zamunda ili arena koga go stisnam magnetniot link mi go pokaze ova:

The address wasn't understood
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (magnet) isn't associated with any program.
You might need to install other software to open this address.

opcii li se ili nekoj program mi fali ?//??

.koga sakam da simnuvam od zamunda ili arena koga go stisnam magnetniot link mi go pokaze ova:

The address wasn't understood
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (magnet) isn't associated with any program.
You might need to install other software to open this address.

opcii li se ili nekoj program mi fali ?//??

Bittorent?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom